Google Pixel serisi neden Türkiye'de yok?

@156318 Nasıl utanmaz adam olurum? diye konu açmışsın.
'Hiçbir şeyden utanmazsanız, "ukala" olursunuz. Gerektiği yerde utanılmalı.' diye cevap gelmiş.
Burada birbirimize yardım etmek, bilgilenmek, bilgilendirmek için bulunuyoruz. Senin gibi yarım akıllıların triplerini çekmeye gelmiyoruz.

Tartışılacak bir durum göremedim ben ortada arkadaşlar. Iphone 11 kullanıcısıyım, imkanım yettikçe de IOS ekosisteme yöneleceğim, Android bana göre ios'a acaba rakip mi denebilecek kadar bile yaklaşmadı ama android kullanmak isteyene, kullanana da saygısızlık yapmanın bir mantığı yok. En basitinden adam IOS'un politikasını sevmeyip ya da Android'in, onlara para kazandırmamak için bile diğer tarafa yönelebilir. O yüzden zevkler ve renkler misali anlamsız bir tartışma. He sizde biliyorsunuz ki cahile laf anlatmak dağa tırmanmaktan çok daha zordur.

Trip çeken taraf ben oluyorum burada fakat yine de sen bilirsin. Ayrıca o konu ne alaka anlamadım. Ne zırvalıyorsun sen?

Avrupa'nın birçok ülkesinde satılıyor. Nüfusu iki-üç milyon olan ülkelerde bile. Mesela Romanya'da bile Google telefonları satılıyor ama Türkiye'de yok. Yani Google için Türkiye'nin ekonomik olarak değeri Romanya'nın bile altında.
Ne diyebilirim ki durumumuz rezalet.

Bizi 2. Sınıf dünya ülkesi olarak gördüklerinden olabilir.
Gelse de yeterli bir pazar payı oluşması önemli bize telefon getirir ama servis ağı kısıtlı olur o zaman millet sorun yaşadığında marka imajı zedelenir.
Honor kullanıyorum mesela servis ağı o kadar da geniş değil bazen sorun yaşayanlara bakıyorum 1 aya yakın yurt dışından malzeme gelmesini bekleyenler falan olabiliyor. Ben bunları göze alarak tercih ettim pişman değilim de herkes benim gibi bakmaz cihaza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…