Google pixel telefonlara nasıl sahip olabilirim?

Tensor işlemcilere sahip Pixel telefonlara IMEI atmanın yolunu bulamadılar. İşlemci farklı sonuçta. Tek yol IMEI kaydettirmek. Normal sim + e-sim ile birlikte 8 ay boyunca kaydettirmeden kullanabiliyoruz.

Batum'da satışı var mı? Bilmiyordum. En güzeli sizin yaptığınız gibi yapmak. Taxfree olayındanda faydalanabildiniz mi?

Hangi modeli aldınız ne kadara geldi? Cihazla ilgili bir sorun yaşadınız mı övüldüğü kadar var mı
Pixel 7 aldım. Resmi olarak satış yapılan ülkelere göre azıcık fiyat farkı var. Vergi iadesiyle birlikte yaklaşık 11.000₺ tuttu. Cihazı henüz kaydetmedim. Telefon güzel, bilerek satın aldım. Beni Pixel telefonlar dışında hiçbir telefon mutlu edemezdi. En pürüzsüz Android deneyimini Pixel cihazlar sunuyor diyebilirim. iPhone'un Pro modellleri kadar seri çalışıyor. Tensor G2 işlemci sayesinde ne bir takılma ne de ısınma söz konusu değil.

Teşekkürler fiyat günümüze göre gayet makul, kayıt yapsanız bile türkiyede o fiyata satılan telefonlar Google telefonun yanına yaklaşamaz. Bende 7 modelini düşünüyorum umarım Alma fırsatım olur, bakalım

Alabilirsen gerçekten mükemmel bir telefon. Bundan önceki cihazım Xiaomi idi. Bundan sonra Pixel'den başka cihaz almam. Geçmişte de Nexus hayranıydım.

Alabilirsen gerçekten mükemmel bir telefon. Bundan önceki cihazım Xiaomi idi. Bundan sonra Pixel'den başka cihaz almam. Geçmişte de Nexus hayranıydım.
Şimdi bugun poco F5 çıktı baya sağlam donanım sunuyor. Google alamazsam ona yönelcem sanırım

Xiaomi ve türevleri den uzak durmanı öneririm.
Şuan Samsung kullanıcısıyım ama biraz orta giriş segmentin arasında sıkışmış bir telefon kullanıyorum A33. Özellikleri iyi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…