Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 14 Ekim 2022 #71 Tiersen dedi: Arkadaşlar bu siteye yazdım tüm isimleri sonra başlat dedim sonuç böyle oldu @ItWasMe @matmakif @tonbaligi @Silinen üye Bu da link: Random Name Picker - Pick a random name / winner Bu arkadaşlara nasıl ulaştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Discord adreslerini isteyin hocam, onlar konuya yazarlar. Etiket atmışsınız görürler zaten.
Tiersen dedi: Arkadaşlar bu siteye yazdım tüm isimleri sonra başlat dedim sonuç böyle oldu @ItWasMe @matmakif @tonbaligi @Silinen üye Bu da link: Random Name Picker - Pick a random name / winner Bu arkadaşlara nasıl ulaştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Discord adreslerini isteyin hocam, onlar konuya yazarlar. Etiket atmışsınız görürler zaten.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 14 Ekim 2022 #72 @408091, üzgünüm.
Tiersen Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #73 Tiersen dedi: Arkadaşlar bu siteye yazdım tüm isimleri sonra başlat dedim sonuç böyle oldu @ItWasMe @matmakif @tonbaligi @Silinen üye Bu da link: Random Name Picker - Pick a random name / winner Bu arkadaşlara nasıl ulaştırabilirim? Genişletmek için tıkla... O zaman bu arkadaşlar bana DC adreslerini verirlerse özelden atayım.
Tiersen dedi: Arkadaşlar bu siteye yazdım tüm isimleri sonra başlat dedim sonuç böyle oldu @ItWasMe @matmakif @tonbaligi @Silinen üye Bu da link: Random Name Picker - Pick a random name / winner Bu arkadaşlara nasıl ulaştırabilirim? Genişletmek için tıkla... O zaman bu arkadaşlar bana DC adreslerini verirlerse özelden atayım.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 14 Ekim 2022 #74 Tiersen dedi: O zaman bu arkadaşlar bana DC adreslerini verirlerse özelden atayım. Genişletmek için tıkla... Hocam yedek talihliler nerede?
Tiersen dedi: O zaman bu arkadaşlar bana DC adreslerini verirlerse özelden atayım. Genişletmek için tıkla... Hocam yedek talihliler nerede?
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 14 Ekim 2022 #75 Tiersen dedi: O zaman bu arkadaşlar bana DC adreslerini verirlerse özelden atayım. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz yedekler için de çekin, bu arkadaşlar yarın akşam saat 21:00'a kadar size dönüş yapmazsa yedeklere geçer.
Tiersen dedi: O zaman bu arkadaşlar bana DC adreslerini verirlerse özelden atayım. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz yedekler için de çekin, bu arkadaşlar yarın akşam saat 21:00'a kadar size dönüş yapmazsa yedeklere geçer.
ItWasMe Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 14 Ekim 2022 #76 Tiersen dedi: Arkadaşlar bu siteye yazdım tüm isimleri sonra başlat dedim sonuç böyle oldu @ItWasMe @matmakif @tonbaligi @Silinen üye Bu da link: Random Name Picker - Pick a random name / winner Bu arkadaşlara nasıl ulaştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2022
Tiersen dedi: Arkadaşlar bu siteye yazdım tüm isimleri sonra başlat dedim sonuç böyle oldu @ItWasMe @matmakif @tonbaligi @Silinen üye Bu da link: Random Name Picker - Pick a random name / winner Bu arkadaşlara nasıl ulaştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Ekim 2022 #77 Hocam çok iyi konu devamında umarım ben de bir şeyler kaparım
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 14 Ekim 2022 #78 theumtkyd dedi: Hocam çok iyi konu devamında umarım ben de bir şeyler kaparım Genişletmek için tıkla... Sizde mi çekiliş yapacaksınız yoksa?
theumtkyd dedi: Hocam çok iyi konu devamında umarım ben de bir şeyler kaparım Genişletmek için tıkla... Sizde mi çekiliş yapacaksınız yoksa?
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 14 Ekim 2022 #79 Tiersen dedi: Arkadaşlar bu siteye yazdım tüm isimleri sonra başlat dedim sonuç böyle oldu @ItWasMe @matmakif @tonbaligi @Silinen üye Bu da link: Random Name Picker - Pick a random name / winner Bu arkadaşlara nasıl ulaştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Bana da Discord'dan ulaşabilirsiniz. MT#8391
Tiersen dedi: Arkadaşlar bu siteye yazdım tüm isimleri sonra başlat dedim sonuç böyle oldu @ItWasMe @matmakif @tonbaligi @Silinen üye Bu da link: Random Name Picker - Pick a random name / winner Bu arkadaşlara nasıl ulaştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Bana da Discord'dan ulaşabilirsiniz. MT#8391
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Ekim 2022 #80 Xeon Haswell dedi: Sizde mi çekiliş yapacaksınız yoksa? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bende ne gezsin
Xeon Haswell dedi: Sizde mi çekiliş yapacaksınız yoksa? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bende ne gezsin