berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaş, bu Google Play Console kimlik doğrulamadan uygulama konulabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2025
gorkemoji Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 Bildiğim kadarıyla olmuyor. Doğrulanmış kullanıcılar da zaten bir sürü prosedürden geçerek koyabiliyor.
Bildiğim kadarıyla olmuyor. Doğrulanmış kullanıcılar da zaten bir sürü prosedürden geçerek koyabiliyor.
berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 gorkemoji dedi: Bildiğim kadarıyla olmuyor. Doğrulanmış kullanıcılar da zaten bir sürü prosedürden geçerek koyabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kimlik problem değil de ev adresi içeren belge bulamadım.
gorkemoji dedi: Bildiğim kadarıyla olmuyor. Doğrulanmış kullanıcılar da zaten bir sürü prosedürden geçerek koyabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kimlik problem değil de ev adresi içeren belge bulamadım.
gorkemoji Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #4 berksahin_0 dedi: Kimlik problem değil de ev adresi içeren belge bulamadım. Genişletmek için tıkla... Onu E-devletten ikametgâh belirten belge ile de halledebilirsiniz.
berksahin_0 dedi: Kimlik problem değil de ev adresi içeren belge bulamadım. Genişletmek için tıkla... Onu E-devletten ikametgâh belirten belge ile de halledebilirsiniz.
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #5 berksahin_0 dedi: Kimlik problem değil de ev adresi içeren belge bulamadım. Genişletmek için tıkla... İkametgah belgesi alabilirsiniz e-devletten.
berksahin_0 dedi: Kimlik problem değil de ev adresi içeren belge bulamadım. Genişletmek için tıkla... İkametgah belgesi alabilirsiniz e-devletten.
berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #6 The Towande dedi: İkametgâh belgesi alabilirsiniz e-devletten. Genişletmek için tıkla... gorkemoji dedi: Onu e-devletten ikametgâh belirten belge ile de halledebilirsini. Genişletmek için tıkla... Seçeneklerden hangisi yapmalıyım.
The Towande dedi: İkametgâh belgesi alabilirsiniz e-devletten. Genişletmek için tıkla... gorkemoji dedi: Onu e-devletten ikametgâh belirten belge ile de halledebilirsini. Genişletmek için tıkla... Seçeneklerden hangisi yapmalıyım.
gorkemoji Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #7 berksahin_0 dedi: Seçeneklerden hangisi yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Seçeneklerin ekran görüntülerini yükleyebilme şansınız var mı?
berksahin_0 dedi: Seçeneklerden hangisi yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Seçeneklerin ekran görüntülerini yükleyebilme şansınız var mı?
berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #8 gorkemoji dedi: Seçeneklerin ekran görüntülerini yükleyebilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Pasaport, fatura, telefon faturası, Banka Ekstresi, Bina veya Konut Kredisi sözleşmesi.
gorkemoji dedi: Seçeneklerin ekran görüntülerini yükleyebilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Pasaport, fatura, telefon faturası, Banka Ekstresi, Bina veya Konut Kredisi sözleşmesi.
gorkemoji Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #9 Ben berksahin_0 dedi: Pasaport, fatura, telefon faturası, Banka Ekstresi, Bina veya Konut Kredisi sözleşmesi. Genişletmek için tıkla... Ben bina seçeneğini seçmiştim.
Ben berksahin_0 dedi: Pasaport, fatura, telefon faturası, Banka Ekstresi, Bina veya Konut Kredisi sözleşmesi. Genişletmek için tıkla... Ben bina seçeneğini seçmiştim.