Google Play Console sürekli olarak ret yeme

guranc

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1050ti, amd ryzen 5 3600, 16gb ram, benq zowie 144hz, logitech superlight mouse, hyperx cloud II kulaklık
Meslek
Bilgisayar Yazılımcılığı
Yaklaşık 1.5 aydır aynı şekilde aynı şeylerle iOS da yayımladığımız uygulamamızı Google Play Console üzerinden Google Play için yayınlayamıyoruz, aynı uygulama iOS da tek seferde yayimlanmasina rağmen Google Play Store'dan 25 30 kere ret yedik. İlk başta açıklamaların, kategorilerin değiştirilmesi istendi ve değiştirdik, şimdi ise uygulamamıza test için giriş yapamadıklarını söylüyorlar. Uygulamamıza QR code ile giriş yapılıyor, QR kodu notlar da açıklama olarak yazıyorum, olay da şu önceden verdiğimiz QR kod ile girebiliyorken şu an giremiyorlar. (2 3 kere QR kod ile giriş yapamıyoruz dedikten sonra girip başka bir şeye ret attılar, şimdi tekrardan QR ile giremiyoruz a döndü.) Ben sürekli olarak farklı ve bir bilgisi olmayan kişilerin incelediğinden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum bir bilgiye sahip olan arkadaşlarımız varsa çok yardımcı olurum.

Play Store'a gönderilen uygulamalar genelde botlar tarafından kontrol ediliyor. Muhtemelen bu yüzden reddediliyor. Ayrıca uygulamada neden QR kod ile giriş var onu anlayamadım.

Play Store'a gönderilen uygulamalar genelde botlar tarafından kontrol ediliyor. Muhtemelen bu yüzden reddediliyor. Ayrıca uygulamada neden QR kod ile giriş var onu anlayamadım.
Çünkü şirketimizin yazılımına sahip olanların özel olarak kullanabileceği bir uygulama, Kişisel QR kod ile giriş yapılır, uygulamanın içinde salonuna ait olan ağ ile uygulamanı kullanmaya devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…