Google Play developer hesabını 18 yaş altı kullanabilir mi?

turker tt

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 15 yaşındayım ve yaptığım oyunu Google Play de yayınlamak için AdMob kurdum, reklam entegre ettim Google Play developer hesabı aldım 25 dolar. 2 gündür uğraşıyorum ve tam oyunum yayınlanacakken 18 yaşında olmadığım için oyunum Red yedi. Ben şu anda istesem şirket kurabiliyorum ama oyun yayınlayamıyorum bu nasıl bir saçmalık bunun farklı bir yolu yok mu?

Hesabı açarken 18 yaşından büyük olmanız gerektiği yazıyor zaten.
Yaşınızı biraz büyük gösterebilirdiniz. 3 yıl sonra düzeltebiliyorsunuz.

Kimlik doğrulama yapılıyor. Unutmuşum.

Merhaba, 15 yaşındayım ve yaptığım oyunu Google Play de yayınlamak için AdMob kurdum, reklam entegre ettim Google Play developer hesabı aldım 25 dolar. 2 gündür uğraşıyorum ve tam oyunum yayınlanacakken 18 yaşında olmadığım için oyunum Red yedi. Ben şu anda istesem şirket kurabiliyorum ama oyun yayınlayamıyorum bu nasıl bir saçmalık bunun farklı bir yolu yok mu?
Teknik olarak reklam gösterildiğinde para ödemesi alamayacağınız için reddedilmiş olabilir.

Oyunu 3 sene daha geliştirip müthiş bir şeye dönuştürebilirsin.

Oyun platformer oyunu ne yapayım en fazla. Mobil oyun sektörüyle PC oyun sektörü çok farklı mobil oyunlar Max 2 hafta içinde yapılıyor.

Ne bileyim başkalarına test ettir, hatalarını düzelt vs. illa oyunun oynanişını değıştireceksin diye bir şey yok. 2 sene mobil oyun için fazla evet ama başka alternatif gözükmüyor.

Ya da bir tane daha yapıp 18 yaşına girdiğinde önce birini sonra birini çıkar tutması garanti gibi bir şey olur.

Ne bileyim başkalarına test ettir, hatalarını düzelt vs. illa oyunun oynanişını değıştireceksin diye bir şey yok. 2 sene mobil oyun için fazla evet ama başka alternatif gözükmüyor.
Alternatif bulmam lazım. Oyun geliştiriciliğindeki tek motivasyon oyunlarının yayınlandığını görmek.
Teknik olarak reklam gösterildiğinde para ödemesi alamayacağınız için reddedilmiş olabilir.
Hayır ondan değil. Babamın şirketinden vergi kesecektim zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı