Google Play Games açılmıyor

xkriyosx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önceye kadar sorunsuz çalışan Google Play Games PC, emülatörümü açmak istediğimde fotoğraftaki hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    12,4 KB · Görüntüleme: 36
Sistem özelliklerini söyleyebilir misin?

AMD Ryzen 5 5600X işlemci RTX 3060 16 GB RAM.

Bilgisayardaki işlemci ile çalışmıyor dediğine göre senin işlemcinin bir üstü lazım.

Minimum sistem gereksinimlerinde 4 çekirdekli bir işlemci olması yeterli deniyor ayrıca 1 hafta önceye kadar çalışıyordu bir anda bu hatayı vermeye başladı.

AMD Ryzen 5 5600X işlemci RTX 3060 16 GB RAM.

Minimum sistem gereksinimlerinde 4 çekirdekli bir işlemci olması yeterli deniyor ayrıca 1 hafta önceye kadar çalışıyordu bir anda bu hatayı vermeye başladı.
çekirdekle olacağını düşünmüyorum bi üst işlemci lazımdır belki.

bilgisayardaki işlemci ile çalışmıyor dediğine göre senin işlemcinin bir üstü lazım.
yani ryzen 5 değilde ryzen 7 yada ryzen 9 gibi

Çekirdekle olacağını düşünmüyorum bir üst işlemci lazımdır belki.

Yani Ryzen 5 değil de Ryzen 7 ya da Ryzen 9 gibi.

Kardeşim çekirdek sayısı kaç yazıyorsa hangi işlemci olursa olsun fark etmez Ryzen 3 4 çekirdekli bir işlemcide olabilir.

Kardeşim çekirdek sayısı kaç yazıyorsa hangi işlemci olursa olsun fark etmez Ryzen 3 4 çekirdekli bir işlemcide olabilir.
1748286337535.png

gerçi o da doğru :)

performans için fazla çekirdek lazım

performans için fazla çekirdek lazım
çünkü her zaman şartlar güncelleniyor internette onun çözümü vardı bi ara bendede oldu ama bakmadım henüz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki adımları uyguladım ve çözüldü aynı hatayı alan arkadaşlara yardımcı olur umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı