frat_ppxy Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı gtx1650 İşlemci amd ryzen5 Dostlar selam. Google Play Games beta yı açmaya çalıtştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum. YouTube'da gördüğüm bir yöntemi denedim ancak siyah ekran hatası aldım ve format atmak zorunda kaldım. Bu hatanın çözümünü bilen birileri var mı acaba? Dosya Ekleri 2023-11-27_14-40-05.png 236,1 KB · Görüntüleme: 190
Dostlar selam. Google Play Games beta yı açmaya çalıtştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum. YouTube'da gördüğüm bir yöntemi denedim ancak siyah ekran hatası aldım ve format atmak zorunda kaldım. Bu hatanın çözümünü bilen birileri var mı acaba?
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #2 Harici kartla çalıştırmayı deneyin. NVIDIA Denetim Masası'ndan uygulamayı harici GPU'yla çalışacak şekilde ayarlayın. Artı 0 Eksi
Harici kartla çalıştırmayı deneyin. NVIDIA Denetim Masası'ndan uygulamayı harici GPU'yla çalışacak şekilde ayarlayın.
KS KS frat_ppxy Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #3 Bestty dedi: Harici kartla çalıştırmayı deneyin. NVIDIA Denetim Masası'ndan uygulamayı harici GPU'yla çalışacak şekilde ayarlayın. Genişletmek için tıkla... O şekilde de açılmıyor Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Harici kartla çalıştırmayı deneyin. NVIDIA Denetim Masası'ndan uygulamayı harici GPU'yla çalışacak şekilde ayarlayın. Genişletmek için tıkla... O şekilde de açılmıyor
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #4 frat_ppxy dedi: O şekilde de açılmıyor Genişletmek için tıkla... Dahili GPU'yu devre dışı bırakın ve cihazı o şekilde açıp deneyin. Artı 0 Eksi
frat_ppxy dedi: O şekilde de açılmıyor Genişletmek için tıkla... Dahili GPU'yu devre dışı bırakın ve cihazı o şekilde açıp deneyin.