yigido1 Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #1 Google Play Games Beta'yı PC'ye indirdim fakat tuş atama falan yapamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Google Play Games Beta'yı PC'ye indirdim fakat tuş atama falan yapamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
mehmetxs4 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer İstanbul 5 Nisan 2024 #2 Oyundayken Tab+Shift tuşuyla ayarları açıp oradan tuşları yapabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
yigido1 Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #3 mehmetxs4 dedi: Oyundayken Tab+Shift tuşuyla ayarları açıp oradan tuşları yapabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu teşekkürler.
mehmetxs4 dedi: Oyundayken Tab+Shift tuşuyla ayarları açıp oradan tuşları yapabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu teşekkürler.
Carnifex_x10 Centipat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #4 yigido1 dedi: Çözdüm sorunu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdün. Ben Asphalt 9 da tuş ataması yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım. Asphalt'ta mı olmuyor ki? Carnifex_x10 dedi: Sorunu nasıl çözdün. Ben Asphalt 9 da tuş ataması yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım. Asphalt'ta mı olmuyor ki? Genişletmek için tıkla... Başka bir oyun yükledim onda tuş atanıyor ama Asphalt 9 da atanmıyor. Son düzenleme: 1 Temmuz 2024
yigido1 dedi: Çözdüm sorunu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdün. Ben Asphalt 9 da tuş ataması yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım. Asphalt'ta mı olmuyor ki? Carnifex_x10 dedi: Sorunu nasıl çözdün. Ben Asphalt 9 da tuş ataması yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım. Asphalt'ta mı olmuyor ki? Genişletmek için tıkla... Başka bir oyun yükledim onda tuş atanıyor ama Asphalt 9 da atanmıyor.