deniz1212121212 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #11 Einstein dedi: Telefon ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Bilgidsayardayım PC'ye yeni yapılan play Games PC halini indirdim diğer herkeste sorunsuz çalışıyor tek bende sorun var.
Einstein dedi: Telefon ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Bilgidsayardayım PC'ye yeni yapılan play Games PC halini indirdim diğer herkeste sorunsuz çalışıyor tek bende sorun var.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.382 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #12 deniz1212121212 dedi: Bilgidsayardayım PC'ye yeni yapılan play Games PC halini indirdim diğer herkeste sorunsuz çalışıyor tek bende sorun var. Genişletmek için tıkla... Diğer cihazlarda normal yani öyle mi?
deniz1212121212 dedi: Bilgidsayardayım PC'ye yeni yapılan play Games PC halini indirdim diğer herkeste sorunsuz çalışıyor tek bende sorun var. Genişletmek için tıkla... Diğer cihazlarda normal yani öyle mi?
deniz1212121212 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #13 Einstein dedi: Telefon ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... PC deyim play Games PC halini çıkarttı oradan indirdim. Einstein dedi: Diğer cihazlarda normal yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet hatta PC dede normal sadece bu play Games PC hali çalışmıyor oradan oyun yüklüyor ama açmıyor daha doğrusu Supercell oyunlarını açmadı.
Einstein dedi: Telefon ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... PC deyim play Games PC halini çıkarttı oradan indirdim. Einstein dedi: Diğer cihazlarda normal yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet hatta PC dede normal sadece bu play Games PC hali çalışmıyor oradan oyun yüklüyor ama açmıyor daha doğrusu Supercell oyunlarını açmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.382 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #14 deniz1212121212 dedi: PC deyim play Games PC halini çıkarttı oradan indirdim. Evet hatta PC dede normal sadece bu play Games PC hali çalışmıyor oradan oyun yüklüyor ama açmıyor daha doğrusu Supercell oyunlarını açmadı. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum o zaman uygulama kaynaklı olabilir. Siz yine de Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
deniz1212121212 dedi: PC deyim play Games PC halini çıkarttı oradan indirdim. Evet hatta PC dede normal sadece bu play Games PC hali çalışmıyor oradan oyun yüklüyor ama açmıyor daha doğrusu Supercell oyunlarını açmadı. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum o zaman uygulama kaynaklı olabilir. Siz yine de Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
deniz1212121212 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #15 Einstein dedi: Bilemiyorum o zaman uygulama kaynaklı olabilir. Siz yine de Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Einstein dedi: Bilemiyorum o zaman uygulama kaynaklı olabilir. Siz yine de Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.