TheEren1 Centipat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 35 24 Ağustos 2023 #1 Google Play Games bu bilgisayardaki AMD entegre GPU ile çalışmıyor. Hatasına çözüm arıyorum arkadaşlar. Bilen varsa yazsın.
Google Play Games bu bilgisayardaki AMD entegre GPU ile çalışmıyor. Hatasına çözüm arıyorum arkadaşlar. Bilen varsa yazsın.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 24 Ağustos 2023 #2 TheEren1 dedi: Google Play Games bu bilgisayardaki AMD entegre GPU ile çalışmıyor. Hatasına çözüm arıyorum arkadaşlar. Bilen varsa yazsın. Genişletmek için tıkla... Bence sorun biraz belli gibi ya. MUX varsa MUX Switch ile deneyin yoksa açılmaz sisteminiz desteklenmiyor demektir.
TheEren1 dedi: Google Play Games bu bilgisayardaki AMD entegre GPU ile çalışmıyor. Hatasına çözüm arıyorum arkadaşlar. Bilen varsa yazsın. Genişletmek için tıkla... Bence sorun biraz belli gibi ya. MUX varsa MUX Switch ile deneyin yoksa açılmaz sisteminiz desteklenmiyor demektir.
musti8191 Decapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Z490 Gaming Carbon Wi-Fi / Patriot (PVS416G440C9K) 4x8gb 4400 Mhz / İ9-10850k / Be Quiet! Silent Base 802 / Arctic Liquid Freezer II 360 RGB / Rm850x / RTX 4090 Suprim X / S2721dgf Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 19 Aralık 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eymen Elver Zeptopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #4 TheEren1 dedi: Google Play Games bu bilgisayardaki AMD entegre GPU ile çalışmıyor. Hatasına çözüm arıyorum arkadaşlar. Bilen varsa yazsın. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var Google Play Games bu bilgisayardaki AMD entegre GPU ile çalışmıyor diyor. Bunun bir çözümü varsa lütfen anlatsın.
TheEren1 dedi: Google Play Games bu bilgisayardaki AMD entegre GPU ile çalışmıyor. Hatasına çözüm arıyorum arkadaşlar. Bilen varsa yazsın. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var Google Play Games bu bilgisayardaki AMD entegre GPU ile çalışmıyor diyor. Bunun bir çözümü varsa lütfen anlatsın.