redox0 Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 105 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #1 Google Play Games betayı kullanan var mı? Diğer emülatörlerden bazıları PC'yi yavaşlatıyormuş gibi sorunlar duymuştum. Bunda öyle bir sorun var mı?
Google Play Games betayı kullanan var mı? Diğer emülatörlerden bazıları PC'yi yavaşlatıyormuş gibi sorunlar duymuştum. Bunda öyle bir sorun var mı?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 23 Kasım 2023 #2 redox0 dedi: Google Play Games betayı kullanan var mı? Diğer emülatörlerden bazıları PC'yi yavaşlatıyormuş gibi sorunlar duymuştum. Bunda öyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun yok. Beta zaten her oyun yok. Artı 0 Eksi
redox0 dedi: Google Play Games betayı kullanan var mı? Diğer emülatörlerden bazıları PC'yi yavaşlatıyormuş gibi sorunlar duymuştum. Bunda öyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun yok. Beta zaten her oyun yok.