Google Play Games virüslü mü?

kitlerse

Centipat
Daha fazla  
Google Play Games virüslü mü? VirusTotal'de tarattım virüslü çıktı. Sizce bir sorun çıkar mı? Bu arada kendi sitesinden yükledim. Bu arada Google Play Games'i bilgisayarıma daha önce yüklediğimde oyun oynayıp çıktıktan sonra mouse kendi kendi sağ tıklıyor ve bazen basmıyordu. Format attım düzeldi.

Play Games virüslü değil yani amacı oyun savelerinizi kaydetmek ve içinde mini oyunlar var onlarda virüslü değildir kendileri seçmişlerdir onları, Play Store virüslüdür anca.

Play Games virüslü değil yani amacı oyun savelerinizi kaydetmek ve içinde mini oyunlar var onlarda virüslü değildir kendileri seçmişlerdir onları, Play Store virüslüdür anca.

Kendileri seçmişlerdir derken?

Trellix (HX) diye bir antivirüs programı uyarıda bulunmuş sadece temiz bence.

1 tane ile virüslü demek olmuyor yani False positive vermiş Virustotal.
Eğer 10-15'ten fazla uyarı veriyorsa virüslü olma olasılığı yükselir.
Ama işin içinde Google var yani viruslu değildir. Ve dosyaya sağ tıklayıp özellikler dediğinizde çoğu şirketlerin exe dosyalarında dijital imza diye bir kısım çıkar orada Microsoft tarafından (ya da Google'dur bilmiyorum) imzalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…