Google Play geri ödeme kabul edilir mi?

berkayhenza

Centipat
Daha fazla  
Dün yanlışlıkla aylık sanıp yıllık abonelik almışım, 407 TL çekti birden, şok oldum resmen.
Onun üzüntüsü siniri ile girip aboneliği iptal ettim, sonra fark ettim ki Google geri ödeme varmış. Girip talep oluşturdum (yanlışlıkla satın aldım diye) siparişin üzerinden 1 saat geçmeden gönderdim talebi, üzerinden 20 saat geçti hâlâ bir cevap gelmedi. Acaba talepten önce iptal ettiğim için böyle bekletiliyor olabilir miyim? Deneyimi olan arkadaşlar açıklarsa sevinirim.

Genelde 2-3 sürebiliyor sonuçlanması. Bence geri ödemeyi kabul ederler. Olmadı firmaya yazın yanlışlıkla aldım iptal istiyorum diye. Onlarda yapabiliyor iadeyi.

Genelde 2-3 sürebiliyor sonuçlanması. Bence geri ödemeyi kabul ederler. Olmadı firmaya yazın yanlışlıkla aldım iptal istiyorum diye. Onlarda yapabiliyor iadeyi.

Firma Çin menşeli garip bir firma, ulaşsam bile bir şey çıkacağını sanmıyorum. Yine de içime su serpti dedikleriniz.

Edit, talep dün iade edildi ancak Papara da bekleyen iade görünmüyor. Herhangi bir iade yaptığım zaman Papara uygulaması gösteriyordu ancak şu an görünmüyor. Gelir herhalde.

Son düzenleme:
Firma Çin menşeli garip bir firma, ulaşsam bile bir şey çıkacağını sanmıyorum. Yine de içime su serpti dedikleriniz.

Edit, talep dün iade edildi ancak Papara da bekleyen iade görünmüyor. Herhangi bir iade yaptığım zaman Papara uygulaması gösteriyordu ancak şu an görünmüyor. Gelir herhalde.
Biraz bekleyin sonra Paparaya yazın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı