fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 27 Eylül 2017 #1 Galiba Google Play'e güncelleme gelmiş, biraz önce fark ettim. Sizde de var mı bu durum? Cihaz Galaxy S7, teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2017
Galiba Google Play'e güncelleme gelmiş, biraz önce fark ettim. Sizde de var mı bu durum? Cihaz Galaxy S7, teşekkür ederim.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2017 #2 Oluyor arada. Sıkıntı değil. Devamlı günceller kendini Google Play...
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 27 Eylül 2017 #3 Selim C. dedi: Oluyor arada. Sıkıntı değil. Devamlı günceller kendini Google Play... Genişletmek için tıkla... Daha önce görmedim ama bildirim çubuğunda, güncelliyordu ama. Yoksa ben mi denk gelmemiştim?
Selim C. dedi: Oluyor arada. Sıkıntı değil. Devamlı günceller kendini Google Play... Genişletmek için tıkla... Daha önce görmedim ama bildirim çubuğunda, güncelliyordu ama. Yoksa ben mi denk gelmemiştim?
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2017 #4 Denk gelmemişsindir. Hatta istersen Google Play'ı açıp, "Ayarlar"a gir. Orada sürüm numarasına tıkla. Güncel değilse Google Play kendini günceller, güncel ise de güncel olduğuna dair ufak bi bildirim gelir...
Denk gelmemişsindir. Hatta istersen Google Play'ı açıp, "Ayarlar"a gir. Orada sürüm numarasına tıkla. Güncel değilse Google Play kendini günceller, güncel ise de güncel olduğuna dair ufak bi bildirim gelir...
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 7 Ekim 2017 #5 Zırt pırt ikon değiştirip, ayarları birleştirip duruyorlar, onun dışında birşey değiştirdiklerini görmedim.
Zırt pırt ikon değiştirip, ayarları birleştirip duruyorlar, onun dışında birşey değiştirdiklerini görmedim.