İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 13 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar cihaz J7 Prime ve son bir haftadır bu hatayı almaya başladım. 2 dakikada bir bu hata çıkıyor. Güncellemeleri kaldıramıyorum. Telefonu sıfırlamayı düşünüyorum. Sizce başka çaresi var mıdır?
Arkadaşlar cihaz J7 Prime ve son bir haftadır bu hatayı almaya başladım. 2 dakikada bir bu hata çıkıyor. Güncellemeleri kaldıramıyorum. Telefonu sıfırlamayı düşünüyorum. Sizce başka çaresi var mıdır?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 13 Ağustos 2020 #2 Google Play'in verilerini ve önbelleği sıfırlar mısınız?
MOUNTAINCAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Ağustos 2020 #3 Hangi uygulama hata veriyorsa onu kaldır düzelecektir benimde başıma gelmişti.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 13 Ağustos 2020 #4 baran_basaran dedi: Google Play'in verilerini ve önbelleği sıfırlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Önbelleği sıfırlayınca değişen bir şey yok veri silinen yer gelmiyor. MOUNTAINCAT dedi: Hangi uygulama hata veriyorsa onu kaldır düzelecektir benimde başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... Kaldırılmıyor.
baran_basaran dedi: Google Play'in verilerini ve önbelleği sıfırlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Önbelleği sıfırlayınca değişen bir şey yok veri silinen yer gelmiyor. MOUNTAINCAT dedi: Hangi uygulama hata veriyorsa onu kaldır düzelecektir benimde başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... Kaldırılmıyor.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 13 Ağustos 2020 #5 İNTEL'ci DEDE dedi: Önbelleği sıfırlayınca değişen bir şey yok veri silinen yer gelmiyor. Kaldırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman verileri yedekleyip sıfırlayın en fazla 10-15dk sürer
İNTEL'ci DEDE dedi: Önbelleği sıfırlayınca değişen bir şey yok veri silinen yer gelmiyor. Kaldırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman verileri yedekleyip sıfırlayın en fazla 10-15dk sürer