aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.055 Makaleler 3 Çözümler 27 7 Nisan 2020 #11 Bay Hiçkimse dedi: Daha önceden listenin en altındaydı 2 günde tavan yapması çok tuhaf. Genişletmek için tıkla... Bende genelde hep en altlarda bana sorarsan normal değil o kadar güç tüketmesi.
Bay Hiçkimse dedi: Daha önceden listenin en altındaydı 2 günde tavan yapması çok tuhaf. Genişletmek için tıkla... Bende genelde hep en altlarda bana sorarsan normal değil o kadar güç tüketmesi.
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 7 Nisan 2020 #12 Konuyu açtıktan sonra dahi bu kadar arttı telefonu sıfırlamak istemiyorum ama başka seçenek gözükmüyor gibi. omeyyu dedi: Ona bir BIOS'dan format atman lazım. Yazılım kaynaklıda olabilir. Genişletmek için tıkla... Yazılım kaynaklı olması gerek ama android 10'a 3 hafta önce güncellemiştim. Arkadaşlar neler yaptığımı bilmiyorum ama 10 dk dır sadece 15 mah yedi. @aKuu sizde de değerler böyle mi ? Dosya Ekleri Screenshot_2020-04-07-18-11-56-03.jpg 60,2 KB · Görüntüleme: 34 Son düzenleme: 7 Nisan 2020
Konuyu açtıktan sonra dahi bu kadar arttı telefonu sıfırlamak istemiyorum ama başka seçenek gözükmüyor gibi. omeyyu dedi: Ona bir BIOS'dan format atman lazım. Yazılım kaynaklıda olabilir. Genişletmek için tıkla... Yazılım kaynaklı olması gerek ama android 10'a 3 hafta önce güncellemiştim. Arkadaşlar neler yaptığımı bilmiyorum ama 10 dk dır sadece 15 mah yedi. @aKuu sizde de değerler böyle mi ?