Merhaba hocalarım, ben telefonuma PUBG Mobile indirmek istiyorum ama bekleniyor hatası alıyorum ve bu hata herhalde Critical Ops yüzünden oluyor çünkü Critical Ops güncelleniyor güncellemeyi durduramıyorum. Çözümü var mıdır?
PUBG MOBILE için Android uygulamasının son versiyonunu indirin. Buluşma: Klasik Bis. PUBG MOBILE, PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Exhilarating'in uluslararası...
Merhaba hocalarım, ben telefonuma PUBG Mobile indirmek istiyorum ama bekleniyor hatası alıyorum ve bu hata herhalde Critical Ops yüzünden oluyor çünkü Critical Ops güncelleniyor güncellemeyi durduramıyorum. Çözümü var mıdır?
Sorun internetizin yavaş olmasından hocam önce bekleyin Critical Ops'un güncellemesinin bitmesini ya da ayarlar uygulamalardan cirtical opsu zorla durdur deyin yüklenir.
Sorun internetizin yavaş olmasından hocam önce bekleyin Critical Ops'un güncellemesinin bitmesini ya da ayarlar uygulamalardan cirtical opsu zorla durdur deyin yüklenir.
Önce uygulama önbelleğini temizleyip indirmeyi deneyin. Olmaz ise uygulama verisini silip tekrar deneyin. O da olmaz ise uygulamayı devre dışı bırakın, ardından tekrar aktifleştirin ve kendi güncellemesini kurmasını bekleyin. Kurduktan sonra tekrar deneyin.