Evet bu Ay kullanabilirsiniz ve İptal ettiğinizde hiç bir şekilde para kesilmicektir.Discord Nitro almıstım1 aylığına bugün ve aldığım için Google Play'den hesabımdan kartımın kaldırılmasını istiyorum fakat yeni bir kart eklediğim zaman hata veriyor ekleyemiyorum. Şimdi abonelik iptali etsem ve bugün aldığım kartı da kaldırsam(karttan para gittiği için) diğer ay ödeme olmayacak değil mi? Ama bu ay kullanabilirim?
Eki Görüntüle 900169
Eki Görüntüle 900170
oradan kart değiştirdim sadece abonelik iptali diye bir şey göremedim dostum.Aboneliği discord kullanıcı ayarlarından iptal etmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Asıl Kaynağı Google Play bu yüzden orası daha iyi olucaktır.Aboneliği discord kullanıcı ayarlarından iptal etmeniz daha sağlıklı olacaktır.
yani şimdi aboneliği iptal etsem devam edecektir değil mi gelecek ayın 28'e kadar?Evet bu Ay kullanabilirsiniz ve İptal ettiğinizde hiç bir şekilde para kesilmicektir.
Evet kullanabiliceksiniz günü bittiğinde parası kesilmicek.Yani şimdi aboneliği iptal etsem devam edecektir değil mi gelecek ayın 28'e kadar?
Bakın discord ödemesi discord üzerinden yapılıyor. Şu zamana kadar discord üzerinden iptal ettim. Kızgın atmanıza gerek yoktu 2 yol ile de oluyordur bilmem ama ödeme discord üzerinden yapılıyor.Asıl Kaynağı Google Play bu yüzden orası daha iyi olucaktır.
Pek doğru bir şey olmadığı için Kızgın attım ve dediğiniz bana mantık lı gelmiyor.Bakın discord ödemesi discord üzerinden yapılıyor. Şu zamana kadar discord üzerinden iptal ettim. Kızgın atmanıza gerek yoktu 2 yol ile de oluyordur bilmem ama ödeme discord üzerinden yapılıyor.
Eğer tecrübem olmasa yorum yapmazdım, daha önce birçok kez nitro aldım ve hepsini uygulama içinden iptal ettim.Pek doğru bir şey olmadığı için Kızgın attım ve dediğiniz bana mantık lı gelmiyor.