nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 7 Şubat 2022 #1 Merhaba. Benim Google Pay 100GB aboneliğim var. Bu hafta, 2. kere Papara kart aldım ve bilgilerimi girip ekleye bastım fakat işlem başarısız oldu or-ccseh-05 diye bir hata verdi. Bilgisayardan da denedim yine aynı hata. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Benim Google Pay 100GB aboneliğim var. Bu hafta, 2. kere Papara kart aldım ve bilgilerimi girip ekleye bastım fakat işlem başarısız oldu or-ccseh-05 diye bir hata verdi. Bilgisayardan da denedim yine aynı hata. Nasıl düzeltebilirim?
xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Eindhoven 22 Kasım 2022 #2 Uzun süre geçmiş çözebildinmi? bendede şuğan var
5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 22 Kasım 2022 #3 xthealan2 dedi: Uzun süre geçmiş çözebildin mi? Bende de şu an var. Genişletmek için tıkla... Sorunu bende birçok kez yaşadım. Tek çözümü Google desteğe mail atmak. Mail attıktan sonra 1 veya 2 günde çözümlüyorlar sorunu.
xthealan2 dedi: Uzun süre geçmiş çözebildin mi? Bende de şu an var. Genişletmek için tıkla... Sorunu bende birçok kez yaşadım. Tek çözümü Google desteğe mail atmak. Mail attıktan sonra 1 veya 2 günde çözümlüyorlar sorunu.
xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Eindhoven 22 Kasım 2022 #4 522223 dedi: Sorunu bende birçok kez yaşadım. Tek çözümü Google desteğe mail atmak. Mail attıktan sonra 1 veya 2 günde çözümlüyorlar sorunu. Genişletmek için tıkla... ne yazmalıyım yazdığını banada atarmısın kopyalayarak
522223 dedi: Sorunu bende birçok kez yaşadım. Tek çözümü Google desteğe mail atmak. Mail attıktan sonra 1 veya 2 günde çözümlüyorlar sorunu. Genişletmek için tıkla... ne yazmalıyım yazdığını banada atarmısın kopyalayarak
5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 23 Kasım 2022 #5 xthealan2 dedi: Ne yazmalıyım yazdığını bana da atar mısın kopyalayarak. Genişletmek için tıkla... Mailde kendim ilk yazdığım şeyi bulamadım fakat satın alım yapmak için kart eklemeyi denediğinizi ve bu hatayı aldığınızı yazın ben bunları yazmıştım.
xthealan2 dedi: Ne yazmalıyım yazdığını bana da atar mısın kopyalayarak. Genişletmek için tıkla... Mailde kendim ilk yazdığım şeyi bulamadım fakat satın alım yapmak için kart eklemeyi denediğinizi ve bu hatayı aldığınızı yazın ben bunları yazmıştım.
nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 23 Kasım 2022 #6 xthealan2 dedi: Uzun süre geçmiş çözebildin mi? Bende de şu an var. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba iyi akşamlar. Evet çözdüm. Google müşteri hizmetleri canlı hizmetten çözdüm. 3 gün içinde çözüldü.
xthealan2 dedi: Uzun süre geçmiş çözebildin mi? Bende de şu an var. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba iyi akşamlar. Evet çözdüm. Google müşteri hizmetleri canlı hizmetten çözdüm. 3 gün içinde çözüldü.