Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Ben Azerbaycanliyim burada play kod kullanilamiyor. Bunun bir çözümü var mı? Yani baska herhangi bir ulkeden aldigim kodu nasıl kullanabilirim?
Ben Azerbaycanliyim burada play kod kullanilamiyor. Bunun bir çözümü var mı? Yani baska herhangi bir ulkeden aldigim kodu nasıl kullanabilirim?
Çözüm Sevgili_JohnnyBlaze 16 Ocak 2023 Mort4lResist4nce dedi: Ben azerbaycanliyim burada play kod kullanilamiyor. Bunun bir çözümü var mı? Yani baska herhangi bir ulkeden aldigim kodu nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... VPN ile deneyin belki olur.
Mort4lResist4nce dedi: Ben azerbaycanliyim burada play kod kullanilamiyor. Bunun bir çözümü var mı? Yani baska herhangi bir ulkeden aldigim kodu nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... VPN ile deneyin belki olur.
Sevgili_JohnnyBlaze Picopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 174 Çözümler 1 16 Ocak 2023 #2 Mort4lResist4nce dedi: Ben azerbaycanliyim burada play kod kullanilamiyor. Bunun bir çözümü var mı? Yani baska herhangi bir ulkeden aldigim kodu nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... VPN ile deneyin belki olur. Artı 0 Eksi Çözüm
Mort4lResist4nce dedi: Ben azerbaycanliyim burada play kod kullanilamiyor. Bunun bir çözümü var mı? Yani baska herhangi bir ulkeden aldigim kodu nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... VPN ile deneyin belki olur.
KS KS Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #3 Peki direk VPN indirip acarsam oluyomu yoksa baska islemler var mi? Artı 0 Eksi
Sevgili_JohnnyBlaze Picopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 174 Çözümler 1 16 Ocak 2023 #4 Mort4lResist4nce dedi: Peki direk VPN indirip acarsam oluyor mu yoksa baska islemler var mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir VPN işinizi görür yeter ki VPN olsun. Artı 0 Eksi
Mort4lResist4nce dedi: Peki direk VPN indirip acarsam oluyor mu yoksa baska islemler var mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir VPN işinizi görür yeter ki VPN olsun.
KS KS Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #5 Peki yani Ben rusyadan kod kazandim VPN ide rusya olarak ayarlarsam kodu sorunsuz bir sekilde kullanabilirim diyosun tesekkurler cevabin icin. Artı 0 Eksi
Peki yani Ben rusyadan kod kazandim VPN ide rusya olarak ayarlarsam kodu sorunsuz bir sekilde kullanabilirim diyosun tesekkurler cevabin icin.
Sevgili_JohnnyBlaze Picopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 174 Çözümler 1 16 Ocak 2023 #6 Mort4lResist4nce dedi: Peki yani ben Rusya'dan kod kazandim VPN IDE Rusya olarak ayarlarsam kodu sorunsuz bir sekilde kullanabilirim diyosun teşekkürler cevabin icin. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz bir şekilde değil pek emin değilim ama olur bence. Artı 0 Eksi
Mort4lResist4nce dedi: Peki yani ben Rusya'dan kod kazandim VPN IDE Rusya olarak ayarlarsam kodu sorunsuz bir sekilde kullanabilirim diyosun teşekkürler cevabin icin. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz bir şekilde değil pek emin değilim ama olur bence.
KS KS Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #7 Peki deneyip yazarim sagolun. Artı 0 Eksi