K Kronik123 Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Bende Google Play kod var ama bir şey yapamıyorum. Acaba bu kodla oyun alabileceğim bir site filan var mıdır?
Bende Google Play kod var ama bir şey yapamıyorum. Acaba bu kodla oyun alabileceğim bir site filan var mıdır?
Gokasukaru Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 390 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #2 Efendim kodu kullanarak oyun içi içerik veya oyun alabilirsiniz ama sadece Play Store ve oyun içerisinde geçerlidir. Yani web sitelerde geçerli değildir.
Efendim kodu kullanarak oyun içi içerik veya oyun alabilirsiniz ama sadece Play Store ve oyun içerisinde geçerlidir. Yani web sitelerde geçerli değildir.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #3 Hocam Google Play kodu sadece Google Play'de kullanılabilir. Game Pass almak için Game Pass kodu gerekir.
Hocam Google Play kodu sadece Google Play'de kullanılabilir. Game Pass almak için Game Pass kodu gerekir.