xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar ben bir tane ürün satıyorum ve bu ürünü bir alıcı Google Play kodu ile ödemeyi kabul etti fakat bilmediğim için reddettim. Başlıkta yazan durumlardan biri çok uğraştırmadan yapılabiliyor mu?
Arkadaşlar ben bir tane ürün satıyorum ve bu ürünü bir alıcı Google Play kodu ile ödemeyi kabul etti fakat bilmediğim için reddettim. Başlıkta yazan durumlardan biri çok uğraştırmadan yapılabiliyor mu?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 11 Aralık 2020 #3 Eğer Google Play üzerinde Google Play kredisini ödeme yöntemi olarak gören ve Steam cüzdan kodu satan bir yer varsa olabilir.
Eğer Google Play üzerinde Google Play kredisini ödeme yöntemi olarak gören ve Steam cüzdan kodu satan bir yer varsa olabilir.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.409 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #4 Telefonunuza Google Playden steam yükleyip steam bakiyesi yüklemeyi deneyin. Ödeme yöntemi olarak belki google play çıkabilir ama emin değilim.
Telefonunuza Google Playden steam yükleyip steam bakiyesi yüklemeyi deneyin. Ödeme yöntemi olarak belki google play çıkabilir ama emin değilim.