Google Play kodu nerede satılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

utkualper2

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 100TL'lik Google Play kodum var ve bunu 79TL'ye satmak istiyorum. Nereden satabilirim? Ya da isteyene Discord üzerinden konuşarak satabilirim.

Son düzenleme:
Hocam google playden 229₺ Minecraft satın almayı düşünüyorum. Burda kod ilanınızı gördüm ancak bir soru takıldı kafama. Şimdi sizin kodu satın alıp kullansam, fiyattan 100₺ düşer mi? Yani kalan 129₺'yi kendi banka kartımdan ödeyip diğer 100₺'yi sizdeki kodu kullanarak ödeyebiliyor muyum? Steam'daki mantık, cüzdan bakiyesi ve kartla birleştirme şeklinde, bu google playde de geçer mi? Eğer bu dediğim şekilde oluyorsa kodunuza talip olabilirim.

Hocam Google Play'den 229₺ Minecraft satın almayı düşünüyorum. Burada kod ilanınızı gördüm ancak bir soru takıldı kafama. Şimdi sizin kodu satın alıp kullansam, fiyattan 100₺ düşer mi? Yani kalan 129₺'yi kendi banka kartımdan ödeyip diğer 100₺'yi sizdeki kodu kullanarak ödeyebiliyor muyum? Steam'daki mantık, cüzdan bakiyesi ve kartla birleştirme şeklinde, bu Google playde de geçer mi? Eğer bu dediğim şekilde oluyorsa kodunuza talip olabilirim.

Var dediğiniz gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı