Google Play Kredisini farklı yerlerde harcamak

NopeRate

Hectopat
Merhaba,
Başlıktan da anlaşılabileceği gibi Google Play Store kredisini başka yerlerde harcamak istiyorum. Bunun için bir uygulama ya da bir yöntem var mıdır ?

Örneğin; Google Play Store'da bulunan bir uygulama Riot Point (RP) satıyor. Uygulama içi satın alma ile nakite çevirip RP alabiliyorum.

Teşekkürler.

Merhabalar geçen aylarda benimde 60 tl kadar kredim vardı bende araştırma yapıyordum acaba krediyi farklı şekillerde kullanabilir miyim diye fakat böyle bişeyin pek mümkün olmadığını öğrendim. Çünkü Google Play uygulama içi satın alımlarda komisyon kestiği için atıyorum 10 Tl = 600 Rp ise satıcıya 7.5 Tl geçiyor bundan dolayı satıcılar mesela 15 Tl= 600 Rp olarak koymak zorunda kalıyor e durum böyle olunca kimse 5 Tl fazla verip almak istemez diye bu sistemi pek hayata geçirmiyorlar.
Benim öğrendiğim bilgi bu yöndeydi eğer siz Google Play kredisiyle alınabilecek bişeyler satan uygulama bulursanız benide bilgilendirin lütfen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı