B Bayoteknoloji Hectopat Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2017 #1 Arkadaşlar telefonum LG K8. Telefonun kendi müzik çaları yok. Google Play müzik kullanıyorum. Ama resimdeki gibi bir resim çıkıyor. Anlamadım gitti. Bu resmi de sohbet ederken kullanıyorum bazen. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2017
Arkadaşlar telefonum LG K8. Telefonun kendi müzik çaları yok. Google Play müzik kullanıyorum. Ama resimdeki gibi bir resim çıkıyor. Anlamadım gitti. Bu resmi de sohbet ederken kullanıyorum bazen.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #2 Sanırım sistemin thumbnails dosyasıyla karışıklık yaşamış müzik uygulaması. Sistemin size sunduğu varsayılan müzik uygulamasını kullanmanızı tavsiye etmem. Alternatiflere yönelebilirsiniz. #Stellio | #Spotify | #AIMP | #Poweramp | #Pi Music Player
Sanırım sistemin thumbnails dosyasıyla karışıklık yaşamış müzik uygulaması. Sistemin size sunduğu varsayılan müzik uygulamasını kullanmanızı tavsiye etmem. Alternatiflere yönelebilirsiniz. #Stellio | #Spotify | #AIMP | #Poweramp | #Pi Music Player
B Bayoteknoloji Hectopat Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #3 Hocam sistemde müzik çalar olmadığı için Play müzik kullanıyorum. Önerilerinizi deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Hocam sistemde müzik çalar olmadığı için Play müzik kullanıyorum. Önerilerinizi deneyeceğim. Teşekkür ederim.
pelerinli Kilopat Katılım 2 Ağustos 2017 Mesajlar 82 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2017 #4 Ayrıca müzikçaları değiştirmek istemezsen veya müzikçalar bulamazsa TagMusic uygulamasını da tavsiye ederim TagMusic - Tag Editor - Google Play'de Android Uygulamaları
Ayrıca müzikçaları değiştirmek istemezsen veya müzikçalar bulamazsa TagMusic uygulamasını da tavsiye ederim TagMusic - Tag Editor - Google Play'de Android Uygulamaları
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 9 Ekim 2017 #5 O bende de var. Yeni modellerde yok ama o sorun. Mesela Vikings Soundtrack indiriyorsun, sonra Tarkan, Ajda Pekkan falan. Hepsi Viking oluyor. Spotify kullan.
O bende de var. Yeni modellerde yok ama o sorun. Mesela Vikings Soundtrack indiriyorsun, sonra Tarkan, Ajda Pekkan falan. Hepsi Viking oluyor. Spotify kullan.
B Bayoteknoloji Hectopat Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2017 #6 Güzel bir resim olsa sorun olmaz da "çok doru" yazan bir resim komik oluyor.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 9 Ekim 2017 #7 Doğrudur. Bi' de genelde çok düşük netlikte oluyor o resim, deli ediyor insanı.
random1user Kilopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 6 8 Kasım 2017 #8 Peggo'dan kendi müzik arşivini yeniden yap. Kendisi otomatik arka plan resimlerini de indiriyor. Ses ve görseller gayet yüksek kalitede.
Peggo'dan kendi müzik arşivini yeniden yap. Kendisi otomatik arka plan resimlerini de indiriyor. Ses ve görseller gayet yüksek kalitede.