Google Play ödeme reddedildi

Berkesududjjd

Centipat
Daha fazla  
Ben eFootball oyununda 549 TL'lik alışveriş yapmak istiyorum ama kuruluş tarafından reddedildi yazıyor sanırım 3D Secure olmadığı için nasıl yapacağım ben bunu.

Ben eFootball oyununda 549 TL'lik alışveriş yapmak istiyorum ama kuruluş tarafından reddedildi yazıyor sanırım 3D Secure olmadığı için nasıl yapacağım ben bunu.

Birkaç ihtimal var.
1)kartınız kapalı olabilir ya da Online ödemeye kapalı olabilir bunu uygulamadan açabilirsiniz.
2)bakiye olmayabilir bakiyeniz olduğuna eminsiniz değil mi 540, 530, 545 falan değil 549'dan kesin fazla.
3)kart bloke olmuş olabilir fazla harcamadan dolayı bloke yemiş olabilir.
4)kart limiti aşılmış olabilir limiti kontrol edin.
5)bazen kartlarda hata olabiliyor kullandığınız uygulamada mümkünse sanal kart açıp deneyin.
İyi alışverişler.

Birkaç ihtimal var.
1)kartınız kapalı olabilir ya da Online ödemeye kapalı olabilir bunu uygulamadan açabilirsiniz.
2)bakiye olmayabilir bakiyeniz olduğuna eminsiniz değil mi 540, 530, 545 falan değil 549'dan kesin fazla.
3)kart bloke olmuş olabilir fazla harcamadan dolayı bloke yemiş olabilir.
4)kart limiti aşılmış olabilir limiti kontrol edin.
5)bazen kartlarda hata olabiliyor kullandığınız uygulamada mümkünse sanal kart açıp deneyin.
İyi alışverişler.

Alışverişim sanal kart ile paramda yeterli daha ucuz bir şey almıştım aynı kartla kabul etmişti ama 549 TL almiyor.

Alışverişim sanal kart ile paramda yeterli daha ucuz bir şey almıştım aynı kartla kabul etmişti ama 549 TL almiyor.

Bende onu sıkça yaşıyordum bundan dolayı Papara'da 20tane sanal kart birikti farklı bir sanal kart ile deneyin derim olmazsa bankayı ya da kuruluşu arayıp durumu bildirin size yardımcı olurlar.

Bende onu sıkça yaşıyordum bundan dolayı Papara'da 20tane sanal kart birikti farklı bir sanal kart ile deneyin derim olmazsa bankayı ya da kuruluşu arayıp durumu bildirin size yardımcı olurlar.

Yeni sanal kart deneyeceğim müşteri destek dedi bana 3D Secure olmadığı içindir dedi bu arada kart hadi.

Yeni sanal kart deneyeceğim müşteri destek dedi bana 3D Secure olmadığı içindir dedi bu arada kart hadi.

O zaman birkaç yol yapabilirsiniz mesela internetten çokça siteden 549'un üzerinde bakiye veren bir kod satın alabilirsiniz 3D Secure içeren mesela İtemsatış gibi çokca güvenilir site mevcut sonraki ödemelerinde uğraşmadan iki tıkla ödersiniz dilerseniz.
burada burada 100tlik Play Store hediye kartı satan ByNoGame var güvenilir tavsiye ederim 6 tane alırsanız artan parayı da tutarsınız dilerseniz ya da bildiğiniz daha uyguna satan bir yer varsa alabilirsiniz başka bir yol gözükmüyor iyi alışverişler dilerim.
Not: EFT ile atarsanız bildiğim kadarıyla komisyonda yok attığınız gibi alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı