SOYQUARZ Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #11 google play code ile oyun alınabilirmi?
cveanw Femtopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #12 xxxyiğit5250 dedi: Gift play uygulamsını kullan orada var. Genişletmek için tıkla... Gift playdan Steam key aldım ama gelmedi, satın aldığıma dair bir e-posta geldi ama kod henüz yok.
xxxyiğit5250 dedi: Gift play uygulamsını kullan orada var. Genişletmek için tıkla... Gift playdan Steam key aldım ama gelmedi, satın aldığıma dair bir e-posta geldi ama kod henüz yok.
goktugtv555 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2025 #13 mertpivvo dedi: Google Play parası alacağım fakat bu para ile Steam cüzdan kodu alabilir miyim? Direkt Steam cüzdan kodu alamamamın sebebi Trendyol'da kupon ile alınamıyor oluşu. Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bulabildinizmi.
mertpivvo dedi: Google Play parası alacağım fakat bu para ile Steam cüzdan kodu alabilir miyim? Direkt Steam cüzdan kodu alamamamın sebebi Trendyol'da kupon ile alınamıyor oluşu. Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bulabildinizmi.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.553 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2025 #14 goktugtv555 dedi: Hocam bulabildinizmi. Genişletmek için tıkla... gamesatistan razer kod aldım 1000 tl ye, 850 tlyi nakite çevirdim
goktugtv555 dedi: Hocam bulabildinizmi. Genişletmek için tıkla... gamesatistan razer kod aldım 1000 tl ye, 850 tlyi nakite çevirdim