Google Play Pass Türkiye'ye Gelicek mi?

İşletim sistemi
Android
Google'un bu tarz hizmetlerinde genellikle umursamadığı pazarlardan biriyiz. Geleceğini sanmıyorum.

Bu arada telefon oyuncuları, oyun içi harcamalara akıl almaz paralar yatırıyorlar. Yani TL değersizden çok, kullanıcının harcama biçimi değersiz. Yani kullanıcı ben niye bu saçma oyunlara, sırf gösteriş olsun diye inanılmaz paralar harcıyorum demeyi bırakırsa düzelebilir.

Maalesef telefon oyunculuğunda, bir sürü bilinçsiz ve kalitesiz tüketici var. Bu yüzden PC, konsol oyunculuğu gibi sektörün değişimlerinin yakın gelecekte olacağını sanmıyorum.

Google ise bu tarz yatırımları, gelecekte rakip olabilecek firmaları önlemek ya da Amerika'lı ailelerin şikayetlerini susturmak için yapıyor. Yani sektörde bir şey belirleyim kafasında değiller. Biraz yönetimi siyasetçileri andırıyor. Bir şeyleri arka planda hazırda tut ama zorunda kalınca yap kafasındalar.

Play pass içerisinde zaten çok dişe değer oyun yok. Dişe değer oyunlarda bence şu oyun piyasasına göre uygun fiyata satılıyor. Ücretli oyun alıp, ücretsiz oyunlarda zamanınızı harcamamanızı öneririm.

Google'un bu tarz hizmetlerinde genellikle umursamadığı pazarlardan biriyiz. Geleceğini sanmıyorum.

Bu arada telefon oyuncuları, oyun içi harcamalara akıl almaz paralar yatırıyorlar. Yani TL değersizden çok, kullanıcının harcama biçimi değersiz. Yani kullanıcı ben niye bu saçma oyunlara, sırf gösteriş olsun diye inanılmaz paralar harcıyorum demeyi bırakırsa düzelebilir.

Maalesef telefon oyunculuğunda, bir sürü bilinçsiz ve kalitesiz tüketici var. Bu yüzden PC, konsol oyunculuğu gibi sektörün değişimlerinin yakın gelecekte olacağını sanmıyorum.

Google ise bu tarz yatırımları, gelecekte rakip olabilecek firmaları önlemek ya da Amerika'lı ailelerin şikayetlerini susturmak için yapıyor. Yani sektörde bir şey belirleyim kafasında değiller. Biraz yönetimi siyasetçileri andırıyor. Bir şeyleri arka planda hazırda tut ama zorunda kalınca yap kafasındalar.

Play Pass içerisinde zaten çok dişe değer oyun yok. Dişe değer oyunlarda bence şu oyun piyasasına göre uygun fiyata satılıyor. Ücretli oyun alıp, ücretsiz oyunlarda zamanınızı harcamamanızı öneririm.

Yıllardır gelmiyor gelmez gibi TL değersiz.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Dışarıda olduğum için yanıtları sadece tepki verebildim. Bende gelmeyeceğini düşünüyorum yakın zamanda ama Uganda vb. değişik ülkelerde varken Türkiye'de aktif olmaması saçma gelmişti bana açıkçası. Oyunlar içinde dediğiniz gibi pek bir içeriği yok. Fakat yine de bu hizmetin olmasını isterdim çünkü sanırsam birkaç ekstra özelliği daha var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı