E erenn_010 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #11 Berxha dedi: Hayır bitmedi daha var. Genişletmek için tıkla... Ödeme kısmında indirim olmuyorsa play store a yazmanız iyi olur hocam yada başka bir cihazdan deneyin
Berxha dedi: Hayır bitmedi daha var. Genişletmek için tıkla... Ödeme kısmında indirim olmuyorsa play store a yazmanız iyi olur hocam yada başka bir cihazdan deneyin
S Sliva Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #12 Hocam bende de aynı şey oluyor. Siz çözebildiniz mi?
skibidi Yoctopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #13 erenn_010 dedi: Cihazda tek indirimin olduğu hesap kalmalı Genişletmek için tıkla... Bana satın alma işlemine devam etmek için indirimi kaldır gibi bir hata veriyor nedenini biliyorsan söyleyebilirmisin?
erenn_010 dedi: Cihazda tek indirimin olduğu hesap kalmalı Genişletmek için tıkla... Bana satın alma işlemine devam etmek için indirimi kaldır gibi bir hata veriyor nedenini biliyorsan söyleyebilirmisin?
E erenn_010 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #14 skibidi dedi: Bana satın alma işlemine devam etmek için indirimi kaldır gibi bir hata veriyor nedenini biliyorsan söyleyebilirmisin? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam.
skibidi dedi: Bana satın alma işlemine devam etmek için indirimi kaldır gibi bir hata veriyor nedenini biliyorsan söyleyebilirmisin? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2024 #15 Play Store verilerini temizlemeyi dener misiniz?
Flexing7 Zeptopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #16 skibidi dedi: Bana satın alma işlemine devam etmek için indirimi kaldır gibi bir hata veriyor nedenini biliyorsan söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... İndirim bulanan hesapta başka kaydedilen indirim var mı eğer varsa onun yüzünden olmuyor olabilir.
skibidi dedi: Bana satın alma işlemine devam etmek için indirimi kaldır gibi bir hata veriyor nedenini biliyorsan söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... İndirim bulanan hesapta başka kaydedilen indirim var mı eğer varsa onun yüzünden olmuyor olabilir.
Kadirdein Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #17 Hocam play points giriş yaptınız mı?
cboyn Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 180 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #18 skibidi dedi: Bana satın alma işlemine devam etmek için indirimi kaldır gibi bir hata veriyor nedenini biliyorsan söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bana da aynı hatayı verdi siz yapabildiyseniz çözümü nedir?
skibidi dedi: Bana satın alma işlemine devam etmek için indirimi kaldır gibi bir hata veriyor nedenini biliyorsan söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bana da aynı hatayı verdi siz yapabildiyseniz çözümü nedir?
umutsmh Femtopat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #19 skibidi dedi: Bana satın alma işlemine devam etmek için indirimi kaldır gibi bir hata veriyor nedenini biliyorsan söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam çözdün mü onu ya aynı hatayı alıyorum şu an cboyn dedi: Bana da aynı hatayı verdi siz yapabildiyseniz çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sen yapabildin mi dostum bende de var aynı hata şuan
skibidi dedi: Bana satın alma işlemine devam etmek için indirimi kaldır gibi bir hata veriyor nedenini biliyorsan söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam çözdün mü onu ya aynı hatayı alıyorum şu an cboyn dedi: Bana da aynı hatayı verdi siz yapabildiyseniz çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sen yapabildin mi dostum bende de var aynı hata şuan