Google Play Store "Bağlantı yok" Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
GM Discovery E3 telefonuma Kingroot atmıştım. Fakat attıktan sonra Play Store'ye ne zaman girsem 'Bağlantı yok' diyor. Play Store'nin her verisini sildim, tarih aaatte doğru fakat halen olmuyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durun tahmin edeyim. Root attınız. Gaza geldiniz ve "Freedom" yüklediniz. Sonra beğenmediniz (çünkü işe yaramadı) ve sildiniz.

Şimdi de, tarih ve saati de düzeltmenize rağmen Google Play çalışmıyor.

Doğru mu? o_O

Unroot yaparsan düzelecektir. Ben de root atınca aynı şekilde olmuştu.[emoji4]
Unroot yapsam da Root uygulamaları silinmiyor.. Format atmama rağmen düzelmedi..

Durun tahmin edeyim. Root attınız. Gaza geldiniz ve "Freedom" yüklediniz. Sonra beğenmediniz (çünkü işe yaramadı) ve sildiniz.

Şimdi de, tarih ve saati de düzeltmenize rağmen Google Play çalışmıyor.

Doğru mu? o_O

Doğru fakat yaptım, düzelttim.. Root Explorer'deki Etc klasöründen Hosts dosyasını silmemle düzeldi..

Fakat daha büyük sorunlarım var:

ES Dosya Yöneticisi ile Alan analiz etme yaparak büyük boyutlu dosyalara bakıyordum.. Fakat "Uygulama Ortak klasörleri" diye birşey vardı.. ona girdim.. Sanmıştım ki gereksiz klasörleri silcek, tümünü sil dedim.. ve baktım 'Kamera' 'Galeri' vs. sistem uygulamaları silinmiş.. Fabrika ayarlarına döndürdüm yine gelmedi, Tuşlar ile(Ses açma ve telefon kapama) Format atmayı denedim o da olmadı.. Lütfen Allah rızası için su sorunuma çözüm bulun :'(

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı