Google Play Store bakiyesini TL'ye çevirme

reinsy

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, birinden bir miktar Google Play kodu hediyesi geldi. Satacağım için bir hesapta aktifleştirdim şu an kod hesapta bakiye olarak Google Play hesabımda ekli. Ben bunu nasıl TL'ye çevirebilirim? Bakiye lazım değil nakit gerekiyor.

Bir uygulama yardımıyla, uygulama içi satın alım yaptıktan sonra arkadaşa bakiye göndermeli bir uygulama var mıdır acaba? Satmaya çalıştım ama İtemsatış, GameSatış siteleri çok fazla komisyon alıyor. Önerisi olan var mı?

Bu arada neden aktifleştirmek yerine direkt satmadın diyenler için kodun çalışıp çalışmayacağından emin değildim.

Oyun içi ürünler satın alıp bahsettiğin İtemSatış, GameSatış gibi sitelerden satmalısın. Başka yolu yok maalesef ki.
hocam yine her türlü komisyon vermiş oluyorum benim amacım komisyon vermemek. 1000TL'lik bakiye için 200tl komisyon alıyor bu benim için çok.

İtemsatış sitesi %3 komisyon alıyor diye biliyorum. Discord üzerinden satmayı deneseniz alan olmaz, başka şansınız yok gibi.

Hocam İtemsatış 840-880 aralığına düşürüyor. Sizce bu forumun satış yerinde satsam güvenli olur mu? Çünkü hem kimse önden parayı vermek istemez hem de ben önden hesabı vermek istemem bir öneriniz var mı? Discord'daki kimseye güven olmaz.

Hocam İtemsatış 840-880 aralığına düşürüyor. Sizce bu forumun satış yerinde satsam güvenli olur mu? Çünkü hem kimse önden parayı vermek istemez hem de ben önden hesabı vermek istemem bir öneriniz var mı? Discord'daki kimseye güven olmaz.
Şahsen ben aracı firma olmadan satış yapmam, güvenemem yani. Forumda ya da başka bir yerde parayı ilk karşı taraf atmayı kabul ederse satabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı