Çözüldü Google Play Store Cüzdan ile Ödemede "İşleminiz Tamamlanamıyor" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

576822

Centipat
Merhaba, ben BİM'den 50 TL'lik Play Store kodu aldım, hesabıma eklendi ama program alacakken sorun çıkarıyor. Bilen var mı acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220918-162222_Google Play Store.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 88
Çözüm
Google desteğe yazarsan muhtemelen çözerler, Google Play Store'u güncellemeyi deneyebilirsin. Daha sonra tekrar deneyebilirsin. Tarayıcı üzerinden falan almayı deneyebilirsin. Hesabına para eklendi mi tam olarak?
Google desteğe yazarsan muhtemelen çözerler, Google Play Store'u güncellemeyi deneyebilirsin. Daha sonra tekrar deneyebilirsin. Tarayıcı üzerinden falan almayı deneyebilirsin. Hesabına para eklendi mi tam olarak?

Çözüm
Google desteğe yazarsan düzeltebilirler. Olmazsa BİM'e gidip sorabilirsin neden olmadığını.

Google'dan almaya çalıştım ama resimde olduğu gibi satın alma butonu yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220918-163615_Chrome.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 188
Google'dan almaya çalıştım ama resimde olduğu gibi satın alma butonu yok.

Oyun tarafında bir sıkıntı olabilir. Başka bir oyunun alma butonuna tıklayın, gene hata veriyor mu?

Evet. Google'a mail attım.

Google Play Store üzerinden deneyin başka uygulama almayı. Almayın, sadece butona tıklayın. Bu arada direkt satın alma butonuna tıklarken mi bu hatayı veriyor yoksa tam ödemeyi tamamlama ekranında mı? Belki genel bir hata olabilir.

Butona tıklıyorum ödeme yöntemini seçiyorum sonra al diyorum ondan sonra çıkıyor denemek için başka programda oluyor mu diye 59 kuruşluk bir oyun satın almaya çalıştım ama o da olmadı başka telefondan alsam düzelir mi acaba?

Deneyebilirsiniz ama gene olacağını sanmıyorum. Google desteğin vereceği cevap önemli. Belki Google Play kod sıkıntılıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…