Google Play Store geri ödeme yapmıyor

Selly77

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600, Rx6700 Pulse, 8x2 gb ram 2tb ssd, Asus 165HZ monitor Overlock sistem
Meslek
Şef
Merhaba arkadaşlar, 18 Ağustos tarihinde hesabımdan 240,99 TL tutarında para çekildi, yanlışlıkla abonelik oluşturduğum uygulamadan aboneliğimi silerek Google Play geri ödemeye başvuruda bulundum. Başvurum incelendi ve geri ödemenin yapılacağı bildirildi. Aradan 8 gün geçti ve iade olmadığı için bugün 26 Ağustos tarihinde Garanti BBVA müşteri hizmetlerini aradım ve kartıma böyle bir iade tutarının yansıtılmadığını, paranın iade olacağına dair talep açılmadığını iletti. Google Play Store müşteri hizmetlerini aramamı söyledi ancak ulaşabileceğim bir telefon numarası bulamadım, sizce ne yapmalıyım? Şu anda iki üç liraya bile ihtiyacım varken başıma gelen şeye inanamıyorum.

Genelikle 14 gün icinde para iadesi olur ,biraz daha bekle gelir.
14 gun icinde yatacak bekleyin.
Hocam banka iade talebi iletilmediğini söylüyor, başka yerlere baktığımda 3-5 gün içerisinde iade talebinin bankaya iletildiğini, paranın ise 14 gün içerisinde yattığını söylüyorlar zaten. Endişelenmem gereken durum yok mu o zaman? Benim tek takıldığım nokta diğerlerinden ayrı olarak 8 gündür iademin bankaya bildirilmemesi.

Endise edilecek bir sey yok. Google Play iadeyi onayladiysa o para her sekilde yatar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…