Kullandığım cihaza bir şekilde LineageOS yüklemeyi başardım. Şu an için tek yapmam gereken Google Play Store gerekli (APKyı da içinde kuruyordur galiba)
Kullandığım sürüm LineageOS Android 10. (17.1)
Kullandığım cihaza bir şekilde LineageOS yüklemeyi başardım. Şu an için tek yapmam gereken Google Play Store gerekli (APKyı da içinde kuruyordur galiba)
Kullandığım sürüm LineageOS Android 10. (17.1)
GAPPS zaten Google Applications demek. Google uygulamalarını barındırıyor zaten. Websitesine girip GAPPS'in içeriğinde ne bulunmasını istiyorsanız onu seçin. En minimumu Pico sürümüdür. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz Android 10 ARM64 Pico GAPPS'i.
Cihazın nedir? Ona göre ARM veya ARM64 olan paketi kur. OpenGApps'de Pico en hafif sürümdür. Mini ve Micro'ya aldanıp bunları kurmayın zira içinde bir sürü servis ile yüklü geliyorlar.
Yardımcı olan herkese teşekkürler. GApps Pico sürümünü yükledim kendine geldi. Telefonu duvara vurup seviye atlatacağım da la havle çekmekten gün geçiriyoruz.(ARM sürümünü destekliyor J5 2015)
Şimdi baktım SIM kart gözükmüyor.
EFS yedeği tekrar al TWRP sürümü düşür derken tamamladım şuan cihaz çalışıyor. Teşekkürler.