Google Play Store kodları çalışmıyor

Yavuz Selim Ayar

Zeptopat
Daha fazla  
Kısaca sorunu açıklıyorum arkadaşlar.
Ailem kredi kartı kullanarak oyunlara para yatırmama izin vermediği için marketlerde satılan Google Play Store hediye kodları yardımıyla oyunlara para yatırdım. Bir süre boyunca sorunsuz bir şekilde bu hizmetten faydalandım ancak bugün tekrar bir şeyler satın almak ve bazı uygulamalardaki üyeliklerimi uzatmak için 280 Türk lirası vererek BİM'den Google Play hediye kodu satın aldım. Eve gidip telefonu açtım ve gelen bildirimde yazan kodu uygulamaya girdim. Ardından yaklaşık 140 liralık bir oyun harcaması yaptım fakat daha sonra başka bir şey satın alacakken bir hata ile karşılaştım. Ekran görüntülerini bırakıyorum.

Dipnot: Denediğim çözümler: VPN açık unutulmuş mu diye kontrol ettim, ülkem Türkiye'ye ayarlı. Önbelleği, temizledim cihazı yeniden başlattım.
Başka cihazdan denedim, hem uygulama içi hem de uygulama satın alırken aynı hatayı verip vermediğine baktım.
Teknik, kısa süreli bir arıza olabileceğini düşünerek bir süre bekledim ama düzelmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-10 222912.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-10 222912.png
    303,4 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2025-08-10 222747.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-10 222747.png
    443,2 KB · Görüntüleme: 29
Hocam bu durumda BİM'den destek almaniz daha iyi olacaktir. Kartlarin arasina yurt disinda kullanilacak kodlar karismis olabilir belki.

Hocam bu durumda BİM'den destek almaniz daha iyi olacaktir. Kartlarin arasina yurt disinda kullanilacak kodlar karismis olabilir belki.

Reis kod çalıştı aslında sadece 140 lirası kullanıldı diğer yarısı duruyor diğer yarısı hata verdi yani yurt dışı ile alakası olduğunu çok zannetmiyorum ama yine de gider sorarım sağ ol yardımın için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı