Google Play Store'a şifre koyma

yalnizca

Decapat
Daha fazla  
Google Play Store'a çocukların girip uygulama indirmesinin önünde geçmek için şifrelemeye ihtiyacım var. Ya store'a girişte şifre istesin ya da uygulamayı indirmeden hemen önce (iOS'ta olduğu gibi) şifre istesin. Bunu sağlayacak bir ayar aradım ama bulamadım. Yoksa da ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka bir uygulama indir şu temizleme uygulamaları yer açma uygulamaları vb. onlarda bir özellik var uygulamalara şifre koyabiliyorsun Google Play Store'yi seç ve sonra bir şifre seç tamamdır ben bu sayede abimin internet bağlantımı kesip unutmasını engellemiştim :,D

Kanka bir uygulama indir şu temizleme uygulamaları yer açma uygulamaları vb. onlarda bir özellik var uygulamalara şifre koyabiliyorsun Google Play Store'yi seç ve sonra bir şifre seç tamamdır ben bu sayede abimin internet bağlantımı kesip unutmasını engellemiştim :,D
O temizleme uygulamaları güvenli değil. Telefonu da yavaşlatma ihtimali var. Sadece kilit uygulaması kullanması yeterli arkadaşın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı