Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 Merhaba, ben şunu demek istiyorum. Minecraft'ın Android sürümünde, orijinal aldık diyelim. O orijinal Minecraft Android versiyonu Play Store'de başka bir kullanıcıya hediye olarak verilebilir mi? Nasıl verilir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2024
Merhaba, ben şunu demek istiyorum. Minecraft'ın Android sürümünde, orijinal aldık diyelim. O orijinal Minecraft Android versiyonu Play Store'de başka bir kullanıcıya hediye olarak verilebilir mi? Nasıl verilir acaba?
Çözüm Montyxss 25 Mayıs 2024 Hayır, Google Play Store'da başka bir kullanıcıya doğrudan oyun hediye etme seçeneği bulunmamaktadır.
Hayır, Google Play Store'da başka bir kullanıcıya doğrudan oyun hediye etme seçeneği bulunmamaktadır.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 25 Mayıs 2024 #2 Hayır, Google Play Store'da başka bir kullanıcıya doğrudan oyun hediye etme seçeneği bulunmamaktadır. Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır, Google Play Store'da başka bir kullanıcıya doğrudan oyun hediye etme seçeneği bulunmamaktadır.