shtymerenn Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 109 Çözümler 3 5 Şubat 2023 #1 Merhaba, Google Play'den Stardew Valley indirdim ama bana 1.4 versiyonu lazım. Nasıl sürüm düşürürüm?
Merhaba, Google Play'den Stardew Valley indirdim ama bana 1.4 versiyonu lazım. Nasıl sürüm düşürürüm?
yigittflex Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 shtymerenn dedi: Merhaba, Google Play'den Stardew Valley indirdim ama bana 1.4 versiyonu lazım. Nasıl sürüm düşürürüm? Genişletmek için tıkla... Sürüm düşürmek için APK indirmeniz lazım. Artı 0 Eksi
shtymerenn dedi: Merhaba, Google Play'den Stardew Valley indirdim ama bana 1.4 versiyonu lazım. Nasıl sürüm düşürürüm? Genişletmek için tıkla... Sürüm düşürmek için APK indirmeniz lazım.
Penguen gagası Centipat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri amd ryzen 5 5600 amd radeon rx 7600 16 gb ram 512 gb ssd Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #3 Apdoite uygulamasını indir sonra Play Store'u arat atta sürüm yazacaktır orada 1.4 versionunu indirebilirsin. Artı 0 Eksi
Apdoite uygulamasını indir sonra Play Store'u arat atta sürüm yazacaktır orada 1.4 versionunu indirebilirsin.
KS KS shtymerenn Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 109 Çözümler 3 5 Şubat 2023 #4 yigittflex dedi: Sürüm düşürmek için APK indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Penguen gagası dedi: Apdoite uygulamasını indir sonra Play Store'u arat atta sürüm yazacaktır orada 1.4 versionunu indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Düzgün apk sürümü bulamıyorum internetteki apkler pek güvenilir gözükmüyor. Artı 0 Eksi
yigittflex dedi: Sürüm düşürmek için APK indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Penguen gagası dedi: Apdoite uygulamasını indir sonra Play Store'u arat atta sürüm yazacaktır orada 1.4 versionunu indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Düzgün apk sürümü bulamıyorum internetteki apkler pek güvenilir gözükmüyor.
Penguen gagası Centipat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri amd ryzen 5 5600 amd radeon rx 7600 16 gb ram 512 gb ssd Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #5 shtymerenn dedi: Düzgün APK sürümü bulamıyorum internetteki APK'ler pek güvenilir gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Merak etme bende denedim oluyor am apdoite uygulamasından Google'dan indir Artı 0 Eksi
shtymerenn dedi: Düzgün APK sürümü bulamıyorum internetteki APK'ler pek güvenilir gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Merak etme bende denedim oluyor am apdoite uygulamasından Google'dan indir
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #6 shtymerenn dedi: Merhaba, Google Play'den Stardew Valley indirdim ama bana 1.4 versiyonu lazım. Nasıl sürüm düşürürüm? Genişletmek için tıkla... Uptodown sitesine bakın. Artı 0 Eksi
shtymerenn dedi: Merhaba, Google Play'den Stardew Valley indirdim ama bana 1.4 versiyonu lazım. Nasıl sürüm düşürürüm? Genişletmek için tıkla... Uptodown sitesine bakın.
KS KS shtymerenn Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 109 Çözümler 3 8 Şubat 2023 #7 Penguen gagası dedi: Merak etme bende denedim oluyor am apdoite uygulamasından Google'dan indir Genişletmek için tıkla... UnlimitedSoldier dedi: Uptodown sitesine bakın. Genişletmek için tıkla... iki sitede de yok Artı 0 Eksi
Penguen gagası dedi: Merak etme bende denedim oluyor am apdoite uygulamasından Google'dan indir Genişletmek için tıkla... UnlimitedSoldier dedi: Uptodown sitesine bakın. Genişletmek için tıkla... iki sitede de yok
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #8 shtymerenn dedi: iki sitede de yok Genişletmek için tıkla... Hocam Google'a "Stardew Valley APK" yazın eski sürümlerine bakın. Artı 0 Eksi
shtymerenn dedi: iki sitede de yok Genişletmek için tıkla... Hocam Google'a "Stardew Valley APK" yazın eski sürümlerine bakın.