Cihazın dilini değiştirip Play Store'a girdiğinizde önünüze çıkması gereken ekranlar:
Normalde böyle bir çözüm konusu oluşturma düşüncem olmadığı için ekran kaydı falan alamadım.
Ek bilgiler:
- Play Store, Türkçe dilinde giriş yapmak istediğinizde size bunun birkaç dakika sürebileceğini söyleyecektir. İngilizcede böyle bir şey olmadı, ki zaten hâlâ daha hata veriyordu.
- Ayrıca, bu sorunu yaşarken sağ üstten profilinize basıp
Ayarlar > Genel > Hesap ve cihaz tercihleri kısmına tıklarsanız uygulama çökecektir. Ebeveyn denetimlerindeyse aynı bağlantı sorununu verecektir.
ÖNEMLİ:
Eğer bu çözümü uyguladığınız hâlde hâlâ daha sorun yaşıyorsanız,
asla cihazı sıfırlamayın ya da Google hesaplarınızı silmeyin.
"Güvenli Klasör" uygulamasında bir profil oluşturun ve klasöre girdiğinizde uygulama ekleme kısmında (artı "+"), yukarıda "Google Play'den İndir" yazan tuşa basın (veya buna benzer bir yazı olacak).
Tuşa bastıktan sonra, güvenli klasör içerisine uygulama yükleyebilmeniz için, güvenli klasör içerisindeki Google Play Store'a gideceksiniz. Oradan hesabınıza giriş yapın.
Eğer hesabınıza giriş yaptıktan sonra, güvenli klasör içerisindeki Play Store'a girebiliyorsanız hesabınızla ilgili hiçbir sorun yoktur. Bu yüzden hesabınızı cihazınızdan silmeye çalışmayın.
Google Canlı Destek Ekibi, bana cihazımdaki tüm hesapları sildirdi ve geri ekletti
ancak hiçbir işe yaramadı. Yaramayacağını biliyordum zaten.
Mantıken, eğer güvenli klasörün içinde Play Store'a girebiliyorsanız, cihazınızın yazılımını da güncellemenize gerek yok (ben şahsen güncellemedim), çünkü güvenli klasörün içindeyken de aynı cihaz bilgileriniz görünüyor. Sanal makine veya Android emülatörlerdeki gibi cihaz bilgileri farklı farklı olmuyor. Bu yüzden yazılım güncelleme de mantıksız.