lainnyone Kilopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 141 10 Ağustos 2015 #21 Sadece harita uygulamasında veriyorsa eski apk indir play store üzerinden güncelle bendede facebook lite vardı aynı hatayı alıyordum eski apk indirip güncelledim silip tekrar play store dan girdiğimde düzelmişti
Sadece harita uygulamasında veriyorsa eski apk indir play store üzerinden güncelle bendede facebook lite vardı aynı hatayı alıyordum eski apk indirip güncelledim silip tekrar play store dan girdiğimde düzelmişti
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 10 Ağustos 2015 #22 Bir de ülke değiştirip deneyin o zaman. Hola'nın VPN uygulamasını indirin. Uygulamalar arasından Google Play'i seçip ülke değiştirin. Hola Ücretsiz VPN - Google Play'de Android Uygulamaları
Bir de ülke değiştirip deneyin o zaman. Hola'nın VPN uygulamasını indirin. Uygulamalar arasından Google Play'i seçip ülke değiştirin. Hola Ücretsiz VPN - Google Play'de Android Uygulamaları
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 10 Ağustos 2015 #23 Silinen üye dedi: Hatanın internetimde olup olmadığını nasıl anlarım ? @Murat5038 Genişletmek için tıkla... Gidersin başka bir modemin wifisine bağlanıp denersin anlarsın. Ancak TTnet olmayan bir ISP olacak.
Silinen üye dedi: Hatanın internetimde olup olmadığını nasıl anlarım ? @Murat5038 Genişletmek için tıkla... Gidersin başka bir modemin wifisine bağlanıp denersin anlarsın. Ancak TTnet olmayan bir ISP olacak.
M Mehmet Unsal Ziyaretçi 10 Ağustos 2015 #24 Yok yok uygulamalar yine gözükmüyor böyle sadece Hola VPN gözüküyor. Cihazda Google Drive, Hangouts vb. var ama Google Play'da göstermiyor .
Yok yok uygulamalar yine gözükmüyor böyle sadece Hola VPN gözüküyor. Cihazda Google Drive, Hangouts vb. var ama Google Play'da göstermiyor .
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 10 Ağustos 2015 #25 Hola VPN'den Google Play için hangi ülkeyi seçtiniz? Son düzenleme: 10 Ağustos 2015
M Mehmet Unsal Ziyaretçi 12 Ağustos 2015 #26 ABD, Almanya, Hollanda denedim ama nafile. Tablet vardı birde ondan girdim bu hesapla ondada boştu. ?
ABD, Almanya, Hollanda denedim ama nafile. Tablet vardı birde ondan girdim bu hesapla ondada boştu. ?
A Anıl2436 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 242 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #27 Telefonu sıfırladıktan sonra ilk açılışta hesap istediğinde yeni hesap oluşturup birde öyle dener misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2015
Telefonu sıfırladıktan sonra ilk açılışta hesap istediğinde yeni hesap oluşturup birde öyle dener misiniz?
M Mehmet Unsal Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #28 Google Play Store Uygulamaları Görmeme Sorunu | Technopat Sosyal Yeni konu açıldı...