Google Play üzerinden satın aldığım Minecraft hesabımda gözükmüyor

İşletim sistemi
Android

dyinwishhx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben eski cihazımda Minecraft satın almıştım. Yeni bir cihaza geçtim ve aynı hesaba girdiğimde tekrar satın alıma yönlendiriyor.

Ben 2 kere oyun almak istemiyorum ya :( 25 liraya almıştım şuan 150 lira maalesef.

Aynı hesaptan aldım bir de farklı android cihaza geçtiğimde niye tekrar almak zorundayım ki?

Aynı hesaptan aldım bir de farklı android cihaza geçtiğimde niye tekrar almak zorundayım ki?
Aynı hesapta olduğunuz sürece her android telefonda, uygulama ve ya oyun cihazı destekliyorsa satın aldığınız ürünü direkt indirebilmeniz gerekir. Desteklemeseydi zaten uyarı yazardı.

Desteğe yazmayı deneyin.

Cevap vermezlerse papara dan falan limiti 5TL olan bir sanal kart falan açın, onunla ödermiş gibi yapın. Sistem belki buga girer düzelir. Sistemsel bir hata olduğunu düşünüyorum çünkü.
Denedim olmadı.

Gerçekten çok saçma.

Cevap vermezlerse papara dan falan limiti 5TL olan bir sanal kart falan açın, onunla ödermiş gibi yapın. Sistem belki buga girer düzelir. Sistemsel bir hata olduğunu düşünüyorum çünkü.
Sorunu düzelttim. Ben ilk başta aldığım zaman farklı bir hesapta aldığımı hatırladım. O hesaba girdim ve minecraftı yükledim. Bir de o kadar uğraşmıştım :D yazdığın için teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı