The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.433 Makaleler 49 Çözümler 12 30 Nisan 2021 #1 Google yine yaptı yapacağını. "En güzel araba yarışı" şeklinde olan sıfatları kaldıracağını söyledi. Bundan sonra isim yazarken 30 karakter sınırlaması geldi. Yani yapacağınız oyunu 30 karakter sınırlaması içinde yapmanız gerekiyor. Kaynak: https://shiftdelete.net/google-play-android-uygulama-isimlendirme Bu aralar Google'ı kafaya taktım. Google ile ilgilidir haber bulmak için site site geziniyorum. Son düzenleme: 30 Nisan 2021
Google yine yaptı yapacağını. "En güzel araba yarışı" şeklinde olan sıfatları kaldıracağını söyledi. Bundan sonra isim yazarken 30 karakter sınırlaması geldi. Yani yapacağınız oyunu 30 karakter sınırlaması içinde yapmanız gerekiyor. Kaynak: https://shiftdelete.net/google-play-android-uygulama-isimlendirme Bu aralar Google'ı kafaya taktım. Google ile ilgilidir haber bulmak için site site geziniyorum.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 30 Nisan 2021 #2 Gangster Crime Cheats - Google Play'de Uygulamalar > Ãete savaÅları, araba hırsızlıÄı, yarıŠve atıŠiçin Gangster Crime Hileleri play.google.com Karışık var mı? Var. Yükle. Bir de Just Cause 3 resimleri koymuşlar.
Gangster Crime Cheats - Google Play'de Uygulamalar > Ãete savaÅları, araba hırsızlıÄı, yarıŠve atıŠiçin Gangster Crime Hileleri play.google.com Karışık var mı? Var. Yükle. Bir de Just Cause 3 resimleri koymuşlar.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.433 Makaleler 49 Çözümler 12 30 Nisan 2021 #3 mirsady dedi: Gangster Crime Cheats - Google Play'de Uygulamalar > Ãete savaÅları, araba hırsızlıÄı, yarıŠve atıŠiçin Gangster Crime Hileleri play.google.com Karışık var mı? Var. Yükle. Bir de Just Cause 3 resimleri koymuşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam sadeleşecek yazıyor yazının başında. İleri ki zamanlarda olacak sanırım.
mirsady dedi: Gangster Crime Cheats - Google Play'de Uygulamalar > Ãete savaÅları, araba hırsızlıÄı, yarıŠve atıŠiçin Gangster Crime Hileleri play.google.com Karışık var mı? Var. Yükle. Bir de Just Cause 3 resimleri koymuşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam sadeleşecek yazıyor yazının başında. İleri ki zamanlarda olacak sanırım.