poisonclawzz Attopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #1 Başlıkta da dediğim gibi, Google Play'deki herhangi bir uygulama ya da oyundan virüs bulaşabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.
Başlıkta da dediğim gibi, Google Play'deki herhangi bir uygulama ya da oyundan virüs bulaşabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #2 Evet.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.013 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #3 EKAloji dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #4 iKayraOnur dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... APK indirirken nasıl bulaşıyorsa öyle, denetim mekanizmasını atlatma ihtimalleri var.
iKayraOnur dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... APK indirirken nasıl bulaşıyorsa öyle, denetim mekanizmasını atlatma ihtimalleri var.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.155 Çözümler 96 11 Ağustos 2021 #5 Bulaşır hatta Google her ay şüpheli uygulaması bildirir yüklü ise kaldirin şeklinde bir çok sitede yayınlanır.
Bulaşır hatta Google her ay şüpheli uygulaması bildirir yüklü ise kaldirin şeklinde bir çok sitede yayınlanır.
poisonclawzz Attopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #6 EKAloji dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Myk61 dedi: Bulaşır hatta Google her ay şüpheli uygulaması bildirir yüklü ise kaldirin şeklinde bir çok sitede yayınlanır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocalarım sağolun.
EKAloji dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Myk61 dedi: Bulaşır hatta Google her ay şüpheli uygulaması bildirir yüklü ise kaldirin şeklinde bir çok sitede yayınlanır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocalarım sağolun.