O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 12 Mayıs 2021 #31 Yeyil dedi: Bir şey demedim çünkü uygulama silinmişti zaten fazla umursamamıştım. Genişletmek için tıkla... Sahibine yakalanmadıysanız ne güzel.
Yeyil dedi: Bir şey demedim çünkü uygulama silinmişti zaten fazla umursamamıştım. Genişletmek için tıkla... Sahibine yakalanmadıysanız ne güzel.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.263 Çözümler 13 12 Mayıs 2021 #32 Hayır, virüs yok. Play Store virüslü uygulama barındırmaz. varmış.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 12 Mayıs 2021 #33 MükreminT dedi: Play Store'de varsa virüs yoktur. Genişletmek için tıkla... Bal gibi var dostum araştır lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
MükreminT dedi: Play Store'de varsa virüs yoktur. Genişletmek için tıkla... Bal gibi var dostum araştır lütfen.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 12 Mayıs 2021 #34 Wmir dedi: Hayır, virüs yok. Play Store virüslü uygulama barındırmaz. Genişletmek için tıkla... Ben de var diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Wmir dedi: Hayır, virüs yok. Play Store virüslü uygulama barındırmaz. Genişletmek için tıkla... Ben de var diye biliyorum.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.995 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #35 Odios01 dedi: Sahibine yakalanmadıysanız ne güzel. Genişletmek için tıkla... Yakalanmışımdır büyük ihtimal Şimdi telefonlara bakınca geçmişten gözüküyormuş. Öğrenmiştir yani. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Odios01 dedi: Sahibine yakalanmadıysanız ne güzel. Genişletmek için tıkla... Yakalanmışımdır büyük ihtimal Şimdi telefonlara bakınca geçmişten gözüküyormuş. Öğrenmiştir yani.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 12 Mayıs 2021 #36 Odios01 dedi: Ben de var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var dostum var araştır anlarsın. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.995 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #37 Wmir dedi: Hayır, virüs yok. Play Store virüslü uygulama barındırmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır App Store virüslü uygulama barındırmaz Google Play Store'da kendim indirdim ödünç telefonda sonrada internette bahsettiğim uygulamayı indirdim ve de telefon Google Play'deki gibi uyarı vermedi.
Wmir dedi: Hayır, virüs yok. Play Store virüslü uygulama barındırmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır App Store virüslü uygulama barındırmaz Google Play Store'da kendim indirdim ödünç telefonda sonrada internette bahsettiğim uygulamayı indirdim ve de telefon Google Play'deki gibi uyarı vermedi.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 12 Mayıs 2021 #38 Yeyil dedi: Yakalanmışımdır büyük ihtimal Şimdi telefonlara bakınca geçmişten gözüküyormuş. Öğrenmiştir yani. Genişletmek için tıkla... O zaman öğrenmiştir. Ama kızmadıysa da iyiymiş.
Yeyil dedi: Yakalanmışımdır büyük ihtimal Şimdi telefonlara bakınca geçmişten gözüküyormuş. Öğrenmiştir yani. Genişletmek için tıkla... O zaman öğrenmiştir. Ama kızmadıysa da iyiymiş.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.995 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #39 SouSage dedi: Var dostum var araştır anlarsın. Genişletmek için tıkla... Var zaten 18 yaşıma geldim şu zamana kadar 1-2 kere yükledim öyle uygulama ancak var çocuk aklıyla banko yükler insan.
SouSage dedi: Var dostum var araştır anlarsın. Genişletmek için tıkla... Var zaten 18 yaşıma geldim şu zamana kadar 1-2 kere yükledim öyle uygulama ancak var çocuk aklıyla banko yükler insan.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 12 Mayıs 2021 #40 Wmir dedi: Hayır, virüs yok. Play Store virüslü uygulama barındırmaz. Genişletmek için tıkla... Barındırır.
Wmir dedi: Hayır, virüs yok. Play Store virüslü uygulama barındırmaz. Genişletmek için tıkla... Barındırır.