Google Play'den indirilen Activity Launcher virüslü mü?

Düşük işte sen cocuga verirsen telefonu 50 tane oyun yüklüyor 1 tanesi virus çıksa kişisel bilgiler hop gg.

Düşük işte sen cocuga verirsen telefonu 50 tane oyun yüklüyor 1 tanesi virus çıksa kişisel bilgiler hop gg.

İşte hocam o yüzden iOS daha garanti o yüzden çocuğa ilk nesil iPad alınıp verilmesinden yanayım ucuz oluyor zaten ilk nesli ve de bayağı güzel tablete gelince banko virüs doluyor(mesela bildirimlere arapça şeyler yazıyor)

Acmadıysan girme ihtimali cok düşük diye biliyorum.

Hayır virus girdigi an o uygulamayı silsen bile iceri sızıyor telefonun.

Hocam dediğim gibi açılmamış uygulama idi o yüzden indirdiğiniz virüs dosyasını açmadan silerseniz virüs bulaşmaması gibi düşünebilirsiniz.

Vallahi dostum ben yetişkin oldugumda çocuk sahibi falan tablet telefonu versem en az 10 yaşında falan veririm.

Vallahi dostum ben yetişkin oldugumda çocuk sahibi falan tablet telefonu versem en az 10 yaşında falan veririm.

Evet haklısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet haklısınız.

Ben versemde büyük ihtimal eski nesil iPad alır onu veririm sebebide ortada zaten bir şey yükleyemez benden izinsiz ayarladıktan sonra

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…