B blacx1 Centipat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 107 10 Aralık 2023 #1 Telefonuma uzun süredir Launcher arıyorum, bunu rastgele buldum. Yükledim. Reklamsız olması ve arayüzü hoşuma gitti. Uptodown sitesi sizce güvenilir midir, bir sorun yaşar mıyım? VirusTotal'den geçirdim temizdi. U Launcher Pro-NO Ads (Android) Telefonunuzu göz alıcı simgelerle ve duvar kağıtlarıyla özelleştirin u-launcher-pro-no-ads.tr.uptodown.com
Telefonuma uzun süredir Launcher arıyorum, bunu rastgele buldum. Yükledim. Reklamsız olması ve arayüzü hoşuma gitti. Uptodown sitesi sizce güvenilir midir, bir sorun yaşar mıyım? VirusTotal'den geçirdim temizdi. U Launcher Pro-NO Ads (Android) Telefonunuzu göz alıcı simgelerle ve duvar kağıtlarıyla özelleştirin u-launcher-pro-no-ads.tr.uptodown.com
Agamanil Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #2 Telefon markası xiaomiyse güvenlik kontrolü yapar zaten ama başka ise bir tarama yap derim.
ucan_sabri Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 10 Aralık 2023 #3 Guvenli degildir. Yuksel ihtimal veri topluyordur.
B blacx1 Centipat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 107 10 Aralık 2023 #4 VirusTotal'de temiz arayüzü çok hoşuma gitmişti
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 10 Aralık 2023 #5 ucan_sabri dedi: Guvenli degildir. Yuksel ihtimal veri topluyordur. Genişletmek için tıkla... Telefonda çoğu uygulama veri topluyor zaten.
ucan_sabri dedi: Guvenli degildir. Yuksel ihtimal veri topluyordur. Genişletmek için tıkla... Telefonda çoğu uygulama veri topluyor zaten.
B blacx1 Centipat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 107 10 Aralık 2023 #6 Bir sorun yaşar mıyım? Bilen yok mu? Son düzenleme: 10 Aralık 2023
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 10 Aralık 2023 #7 blacx1 dedi: Bir sorun yaşar mıyım? Bilen yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır zaten Play Store bir sürümü var.
blacx1 dedi: Bir sorun yaşar mıyım? Bilen yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır zaten Play Store bir sürümü var.