İsmail Budak Hectopat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar bir uygulamamı Google Play' e yükleyip satış yapmak istiyorum fakat bu nasıl olucak herhangi bir bilgim yok. Parayı nasıl alıcam Google play'e uygulamamı nasıl yükleyecegim ? Bilgisi olan yardım edebilirmi acaba ?
Arkadaşlar bir uygulamamı Google Play' e yükleyip satış yapmak istiyorum fakat bu nasıl olucak herhangi bir bilgim yok. Parayı nasıl alıcam Google play'e uygulamamı nasıl yükleyecegim ? Bilgisi olan yardım edebilirmi acaba ?
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 12 Aralık 2014 #2 Parayı alman için bir kredi kartın ya da banka hesabın olması gerekir. Uygulamayı nasıl yükleyeceğini bilmiyorum.
Parayı alman için bir kredi kartın ya da banka hesabın olması gerekir. Uygulamayı nasıl yükleyeceğini bilmiyorum.
İsmail Budak Hectopat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #3 Banka hesabım var bunu nasıl baglayacagım Google Play'e ?
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 12 Aralık 2014 #4 Senin bir uygulaman var mı?
Wictors Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 352 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #5 Google Play'de uygulama satma - Android Developer Yardım