Çözüldü Google Play'den yetersiz alan sebebiyle uygulama inmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZEROX67

Hectopat
Google Play'den uygulama indirecektim. 597 MB lazım diyordu, telefondaki boş yer 300 MB'ydi. Telefon zaten 8 GB ve eski.

Sonra Discord'u sildim, hala 597 MB diyor. Discord'u yüklemeye çalıştım o da yüklenmiyor ve 597 MB lazım diyordu. Fotoğraf sildim telefondan, 546 MB yer açıldı ve hala 597 MB yer lazım diyor. Bu bir sorun mu yoksa yer yetmiyor mu bu kadar yer açmama rağmen? Şu an tekrar bir 50 MB yer açtım hala 597 MB yer lazım diyor.

Yer yetiyor da muhtemelen, çalışması için gerekli yer denen bir şey var. Mesela 4 GB yer istiyor, ama sadece 2 GB yüklüyor. Google Play Store çalışması için gerekli alanı söylemiyor. 500 MB oyun yüklüyorum, depolamadan bakıyorum 800 MB olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama ayarlarından önbelleklenen verileri sildin mi?

Bir daha öyle birşey olursa telefonun samsung ise smart manager ile tümünü temizle yap ve ayarlardan uygulamalara girip google metin okuma gibi briefing gibi gereksiz servislere tıklayıp depolamaya girip veriyi sil yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…