Tek başıma mobil oyun geliştiriyorum zevkine de, Google Play'de yayınlayacağım ama oyun içine reklam koyup gelir elde etmek istiyorum. Bazı yolları varmış. Bağ-Kur ödemeden, şirket kurmadan sadece vergi verip para alabiliyor muyum? Çünkü gelen para muhtemelen Bağ-Kur'ya da şirket masraflarını karşılamaz.
Tek başıma mobil oyun geliştiriyorum zevkine de, Google Play'de yayınlayacağım ama oyun içine reklam koyup gelir elde etmek istiyorum. Bazı yolları varmış. Bağ-Kur ödemeden, şirket kurmadan sadece vergi verip para alabiliyor muyum? Çünkü gelen para muhtemelen Bağ-Kur'ya da şirket masraflarını karşılamaz.
Use the Google Play Console to manage your apps and games and grow your business on Google Play. Reach and engage with people using Android devices around the world.
play.google.com
Buradan hesap oluşturup 25 Dolar ödemelisiniz.
Ayrıca Adsense işini yapabilirseniz ve uygulamanıza entegre edebilirseniz. Bahsettiğiniz masrafları rahatlıkla karşılar.
Hesap oluşturma olayını biliyorum.Sadece para kazanma olaylarını tam anlamadım.Bağ-Kur için para vermek istemiyorum ya da şirket içinde para vermek istemiyorum sadece %15 vergi verip parayı çekmek istiyorum.Kazancağım para 3-5 tl falan olur.